אסון נורא

אלהלה

New member
אסון נורא../images/Emo16.gif

ואחרי כל כך הרבה התרגשות והתרחשויות בגן, מחר נצטרך לסיים את הפרק הזה בחלק עצוב וכואב של פרידה ושיחה. אדווח לכם על מה אמרו בגן הילדים ואיך פעלנו. אני חושבת ממש לערוך טקס עם נר נשמה ושיחה עם הילדים.

../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

gili111

New member
נר לזכר קולומביה ואילן רמון../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

נדליק נרות לזכר 7 האסטרונאוטים שהיו על החללית קולומביה בעת ההתרסקות, ותנחומים למשפחת רמון ולמשפחות האסטרונאוטים האמריקאיים.

ריניס

New member
משתתפת בצער

אני ממש המומה וכואבת , לא מפסיקה לבהות בטלויזיה. משתתפת בצער המשפחה כולה. רינת

טלגל

New member
אילן רמון הביא שמחה ועכשיו-../images/Emo16.gif

אנו נצטרך להפרד בגן מהאסטרונאוטים שהיוו שמחה ועניין. נדליק נר לזכרם.

דובדבן 1

New member
נדליק נר ונוריד את הדגל../images/Emo104.gif../images/Emo160.gif

אסון נורא, ולנו עוד יום של אבל, אחד מיני רבים. התמודדות עם דמות שנכנסה אלינו לגן לסלון, לחיים- לערך גאווה. הילדים הביאו תמונות שלו והזדהו איתו. כעוד חלום שמתנפץ
נצטרך להתמודד.

biel

New member
כל כך ישראלי

למהול שמחה בעצב, לנווט בין השניים, לתמרן בן ההגיון לחוסר, ולבכות - וכשהדמעה עדיין ניגרת לנשום עמוק ולהמשיך הלאה. יום המשפחה ואסון המעבורת. תנוחמים למשפחה לחברים לקרובים ובעצם גם לנו,הישראלים, לכולנו, שליוינו באהבה, בהערצה, בגאווה ונותרנו קצת יתומים. מי יתן........ולו יהי

רותיr

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifחבל איזה אסון../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

innapl

New member
אני בשוק!!!!!!!!!!!!!!1

אני בשוק! הכאב והצער כל כך גדול, שאין לי כוח להתמודד איתו. במשך השבועיים הנושא חלל היה הנושא המרכזי בגן. כל כך שמחנו שסוף סוף הישראלי הראשון אילן רמון בחלל! אלה היו ימים של גאווה, ימים של שמחה, וכמובן ימים של חקר, של למידה, של עשייה! הנושא חלל היה צריך להיות חלק של מסיבה: רצינו להמריא לחלל, לפגוש חיזרים, לטוס בחללית ובצלחת מעופפת, ועכשיו הכל התרסק!!!!! ואני רק שואלת מדוע????? מדוע זה קרה!??? מה אני אגיד לילדים?

dana31

New member
נורא נורא......... עם דמעות ראיתי

וקראתי......... קשה היה לשמוע על האסון וקשה עוד יותר לדמיין את ההתמודדות של משפחתו... כמה קשה היה לשמוע את אשתו אתמול..... כואב הלב........

לינה1

New member
לזכרו של אילן רמון ../images/Emo16.gif

יום שבת הקרובה 8.2.03 בשעה 16:00 מבקשים את השתתפותכם להפריח בלונים לכבודו של אילן רמון אילן רמון האסטרונאוט הראשון של ישראל שיצא לבצע משימה חשובה בשם העם היהודי והעם הישראלי בכלל אך איננו שב מהמשימה כל מי שמרגיש שברצונו להודות לאילן רמון, ולהתאחד כולנו למענו ולמען משפחתו מוזמן להגיע לחוף הים גורדון בת"א נא להביא עמכם בלון נשמח שכל מי שמקבל מכתב זה יעביר לחברים כדי שיגיעו כמה שיותר אנשים מצרפת לכן תמונות

למעלה