אסון בכרמל

• פותח הנושא mref
  • פורסם בתאריך

mref

New member
אסון בכרמל

האם המועצה שלנו נרתמת לעזרה בצורה כלשהי?

shavitmass

New member
סיוע מהמועצה...

שלחתי לפני מספר ימים מייל לכל חברי המועצה שנעשה איזה מבצע ישובי למען... אולי מבצע ארוח לילדים מהאזור במתנ"ס. אף תשובה לא קיבלתי ....גם לא התיחסות אחרת עצוב יש מבצעי ארגון של מוצרים לבית היתומים שנשרף (הודעה בפייסבוק)

AMITBN890

New member
אכן עצוב מאוד מאוד

מדובר במעשה סימלי אבל יש מאחוריו משמעות ערכית גדולה.

למה מועצהסע ותתנדב לא יקרה לך כלום משמרת אחת

חשוב קצת וצא לדרך היו שם הרבה אנשים מצורן , אני פגשתי לפחות 6 מצורן כולל כבאי מתנדב ,שוטר תנועה אחד, ושני שוטרי סיור במחסום עין הוד, כולם אנשי צורן אנשים עובדים אבל צו השעה חזק יותר עמדו שם לילה שלם עלו והצליחו ואל תחכו למועצה מהם לא יצא כלום מקסימום שביט מס חחחחחחחחח

meir5353

New member
תרומות

שבוע טוב אני פונה אליכם בצורה אישית מתוך הכרותי האישית עם ה'אסון בכרמל' אמנם בכלי התקשורת ממעטים לדבר על ימין אורד, אך רובו המכריע של הכפר- בתים ופנימיות של כ- 500 התלמידים, בתי אנשי הצוות ומחסני התחזוקה נשרפו. בחלק מהבתים שנשרפו מתגוררים החניכים - יתומים ויתומות בגילאי 9-19 שהגיעו מברית המועצות לארץ במסגרת 'פרוייקט המאה'. ילדים יתומים אלו, שזהו ביתם היחיד בארץ, ולמעשה ביתם היחיד בעולם כולו, איבדו את הבסיס היציב שלהם. אנו מארגנים איסוף של כל מה שאפשר: - בגדים בנים\ בנות גילאי 9-19 - ריהוט- מיטות, ארונות, ספות, שולחנות, כיסאות... - מכשירי חשמל- מחשבים, תנורים, מקרר, מיקרוגל, קומקום... - ציוד לימודי- ילקוטים, ספרים, מחברות, כלי כתיבה... - תרומות כספיות, תלושי קניה כבר עכשיו הילדים היתומים והיתומות חסרים בגדים וציוד בסיסי- כשהם שוהים בפנימיה חלופית. ליצירת קשר- הדס בוקע 050-9582841 תודה ושנשמע בשורות טובות בברכה הדס בוקע, 050-9582841, [email protected] בברכה, הדס בוקע | מנהלת מרכז המחשבים לוד | עמותת גוסט מחשבה טובה משרד: 08-9253232 | פקס: 057-796-1700 l משרד ראשי: 1800-100-947 [email protected] | www.mtova.org.il

זה דבר ברומו של עולם

הילדים האלה בהחלט זקוקים יותר מכולם לסיוע אחרת מצבם יהיה בכי רע , לא יקרה כלום אם כול אחד יפרד מהחפצים הישנים ויוסיף כמה שקלים זו מצווה גדולה .

רוויטלה

New member
הגיע הלילה במיל

ב"ה אנשים טובים ב"ה האש כבתה בכרמל, תושבי הישובים שפונו מבתיהם ובתיהם לא ניזוקו, חזרו אמש הביתה ומנסים לשוב לשגרה אלה שבתיהם ניזוקו יצטרכו להמתין לסיום מלאכת השיפוצים והשיקום חמש מאות בני הנוער המתחנכים בכפר הנוער ימין אורד הם פסיפס המורכב ברובו מנערים ונערות עולים חדשים מכל רחבי תבל ומילדים המשתתפים במספר תוכניות בהן התכנית אותה מרכזת אמא שלי. חלק מבני הנוער שוהה בבית הוריו לרגל חופשת החנוכה ואלה שאין להם הורים בארץ שוהים זמנית בכפר הנוער מרחבים - נוה עמיאל. מצבו של הכפר אחרי השריפה לא מאפשר כרגע חזרה לשגרה ואני סמוכה ובטוחה שהקהילה החינוכית של ימין אורד תצליח בע"ה להצעיד קדימה את נוער הכפר תוך כדי מתן פתרונות ממשלתיים ואחרים לעובדה שהם לא יוכלו לשוב בזמן הקרוב לכפר אותו הם כל אוהבים על הר הכרמל המייל ששלחתי למספר קטן של חברים לפני יומיים צבר תאוצה מדהימה והגיע לכל רחבי תבל עם ישראל על כל גווניו נרתם, שלח ציוד, תרם כספים. הוצפתי פניות טלפוניות ואנשים לא הסתפקו בדיבורים, הם לא חיכו שיבואו לקחת מהם, הם פשוט עלו על הרכב ונתנו לילדים השוהים בנוה עמיאל מכל טוב. עם ישראל התגלה בימים אלה במלוא תפארתו והדרו ולא רק באמור לעיל אלא בכל תחום אחר: בדאגה, ברצון לעזור, בפתיחת דלתות הבית לאירוח, בארגון מופעים עבור המפונים וכו' אנשים טובים - תודה רבה על הכל!!! בשלב זה, בהמשך למייל הקודם שלי - כל מה שביקשתי כבר קיבלנו ויותר מי שרוצה כעת לעזור יוכל לעשות זאת ע"י תרומה ישירה לחשבון הבנק של כפר הנוער ימין אורד בלינק הבא- http://www.yeminorde.co.il/1833לפניות ותרומת רהיטים ניתן ליצור קשר באתר- www.yeminorde.co.il ב- סיוע חרום, 04-8148145שוב תודה לכולם שנשמע ונתבשר בשורות טובות חנוכה שמח הדס בוקע -- בברכה, הדס בוקע

למעלה