אסד השקרן

niv1990

New member
למה חסר לך?

זה שצה"ל משתמש כרגע בשליש מהאדמות נדמה לי, לא אומר שבמקרה הצורך הוא לא יסתפק ב5%. חקלאות "רגילה" של גידולי כותנה, שמן, חיטה וכו לא ממש מתאימה לכמויות המים כאן, וגם הרבה יותר זול לייבא מסין. עוד טיעונים אפשרים? בנייה לגובה היא בהחלט אפשרות טובה אבל אנחנו עוד רחוקים מאוד מהצורך בזה. ראה את ההולנדים, הם חיים בצפיפות ולא ראיתי אותם מתעללים בבלגיה הערבית :)

iRoNBaLLz

New member
אבל ההבדל הוא עצום במה שאתה מציג

אתה משווה בין אדמה שנכבשה במלחמה מול מדינה, ושהאדמה כרגע מיושבת ע"י ישראלים, לבין אדמה שיש לנו אומנם ריבונות עלייה ( או שלאף אחד אין, זה לא משנה ) אבל יושבים שם, מלפני קום המדינה, רוב מוחלט של פלסתינאים. אפשר לחיות הרבה יותר טוב בלי רצועת עזה ( כי תכלס אנחנו חיים בלעדיה כשטח מחייה ) מאשר בלי הגולן. הגולן - העין של המדינה. עזה - החרא של המדינה. אפילו כשמציירים את ישראל כגוף אדם זה יוצא אחלה.

iRoNBaLLz

New member
וכשעכשיו אני שם לב לזה.. טעיתי..

כתבתי מסכנה ולא מסקנה.. :\ קורה על הבוקר..

niv1990

New member
אם כבר שרשור אסד

אז תראו את זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3308694,00.html

אם אבד רוצה שלום אז רק בעד שלום

אני לא מבין, השמאלנים פה רוצים להעניק לסוריה פרס? אל לנו לשכוח שסוריה היא זו שעומדת מאחורי המלחמה בלבנון (זאת ע"י הגיבוי המלא שהיא מעניקה לחיזבאללה). אסד מצייץ וכל השמאל סר לרגליו? הוא הבין את הפרנציפט והוא ידע שברגע שיפלוט את המילה שלום, השמאלנים יתחילו להתפרע ולהזיז פה דברים,והוא יושב מהצד ורואה איך היהודים המשוגעים עושים בשבילו את העבודה. אתם מפחדים עם מלחמה עם סוריה? הצבא שלה חלש ומיושן ואינו מהווה איום קיומי עלינו ובנוסף יש לנו את רמת הגולן שזה יתרון אסטרטגי. היתכן שבהסטורית העולם קרה שמדינה קטנה וחזקה נתנה שטחים למדינה חלשה וגדולה ממנה? אם אתם רוצים שלום אזי שלום בעד שלום ותו לא!

Bassman

New member
שקרן?

לא... הוא אומר בדיוק מה שהוא רוצה. הוא רוצה את הגולן ושלום נראית הדרך היותר קלה להשיג אותו.

למעלה