אסגרד

hmishel

New member
אסגרד

מישהו יכול להסביר לי, למה לאורך כל העונות אנו יודעים שבעולם הבית של האסגרד יש שער, אך תמיד תור או אסגרד אחר מגיע בספינה?

[TNT]

New member
אם יש למה לא?

כנראה שתור רוב הזמן רחוק מעולם הבית של האסגרד ככה שיותר נוח לו לקפוץ לכדור הארץ מאשר לחזור הביתה ולעבור בסטארגייט.

jewish master

New member
אבל הן לא תמיד באים בספינה

ואם יורשה לי אני אצטט את המאמר "חוקי הסדרה" שפורסם בפורום כלשהו. "כשהאסגארד בצרות - הם יבואו דרך הסטארגייט." ובקשר לת'ור, יש לו סטארגייט בספינה לא? אבל הוא בטח בא איתה כי הוא מפחד שייגנבו לו אותה

Chelnak

New member
אולי כי האסגרדים נראים הרבה יותר

מרשימים כשהם יושבים להם במושבם בספינה מאשר כשהם עומדים על הרמפה של הסטארגייט ב-SGC... (כנראה כך גם יותר קל לתפעל את הבובה).

subatoi

New member
מישהו אמר לי לא מזמן שהם מאוד מאוד

רחוקים (בגלקסיה אחרת?). אולי בגלל זה?

Echelon

New member
יאפ

הם בגלקסיה שונה שצריך בשבילה 8 שברונים נראה לי. עכשיו אתם יכולים להבין למה הם באים בחלליות המגניבות שלהם.

דקל ב

New member
../images/Emo58.gifאולי זה משהו אחר

אני חושב שלכל גלקסיה, עליה יש הסכם עם הגאולדים, יש את האסגרד שלה כמו סייר יערות... תור במקרה הוא הסייר של הגלקסיה שלנו לכן הוא תמיד כאן. גם כשכוכב האסגרד הותקף ע"י המשכפלים הוא לא היה שם אלא בסיור ולכן הוא לקח את sg1. אם הוא היה על הכוכב הוא לא יכול היה לצאת ממנו. יכול להיות גם שכמות האנרגיה הדרושה להפעלת הסטארגייט לכד"א גבוהה מכמות האנרגיה שזקוקה לה ספינה. בנוסף, כמות האנרגיה לשיגור מכד"א לאסגרד לא נימצאת בידי כד"א. כך שאסגרד שיגיע דרך הסטארגייט לא יוכל לחזור...

hmishel

New member
הסבר משכנע

נכון, אתה צודק צריך גם לחשוב איך חוזרים הבייתה.

MajorGad

New member
ההסבר דווקא לא ממש משכנע

כשת'ור הגיע לכדור הארץ בפרק Small Victories היה לו משהו ביד שבעזרתו הוא שוב פתח חור תולעת בחזרה לעולם שנמצא בגלקסיה שלו. ואני מאמין שבעזרת אותו אמצעי פרייר חזר לגלקסיית האסגרד בפרק Revelations. ההסבר שלי הוא די פשוט: זוהי צורת הנסיעה המקובלת ע"י האסגרד,לנוע בעזרת ספינות ולא הסטארגייט.

hmishel

New member
1969

גם בפרק 1969 קסנדרה פותחת את בשער באמצעות מתקן יד ושולחת את SG1 להווה.

למעלה