אנ-שים

Drorrrrrr

New member
אנ-שים

תעשו שרשור פרטים שלכם כדי שנדע קצת יותר על כל אחד שם, גיל, מקום מגורים, תחביבים, שיר אהוב, תכנית טלויזיה אהובה, ועוד דברים שהייתם רוצים נשדע

ט ל i i ש

New member
חזרתי..!!|איקון של טל מזילה דימעה|

אההההה יאיי סופפסופ שם:טל גיל:עוד 15 יום בת 15 חיק חיק ציורופ מקרים או לא..!? איזור מגורים:ראשון לציון... שיר אהוב:*חושבת* ממממ לא יודעת בזמן האחרון אני דבוקה לשיר של ריטה עטופ ברחמים *השפעות לא נפסיק לשיר*.. תחביבים:מממ מחשב חברים שלי
אוכל..!!!! מממ להמציא דברים *אימרות השפר שלי* ואני אוהבת לשיר..!!!!!!!! עוד דברים ממממ אנוכי אנוכי אנוכי אנוכי אנוכי אנוכי טל..!

crazy4tc

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo123.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif../images/Emo11.gif

שם: לאה גיל: 16 (מבחינת התנהגות-6) מקום מגורים: פרדס-חנה... בעעע
תכנית אהובה: אלי מקביל, השבט, מופע שנות השבעים, דוסון קריק, מת אחרון (
) ועוד סדרות ערוץ שלוש למינהן... מוסיקה אהובה: דה קולינג (כאילו דה?
), לייפהאוס, מאטצ'בוקס 20, בון ג'ובי, אביב גפן ונמרוד והבודדים
תחביבים: איך אני אהיה משועממת אם יהיו לי תחביבים???? אוכל אהוב:
וקולה מילה אהובה
:בעעעעע משהו שהייתי רוצה שתדעו: יש לי יומן של סנופי
בכמה מילים על עצמי: לא (מילה אחת) מעניינת (מילה שניה. סך הכל: 2 מילים
) טלוווווווווששש ברוכה השבההה

vogue15

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo80.gif

שם: אורי גיל: אולמוסט 16 מקום מגורים:ירושלים תכניות אהובות: הממ.. דוסון, בנות גילמור, הכי גאים שיש, ג'וני, ואת הסרטים שיקאגו ו"הדבר הטוב הבא". מוזיקה: מדונה המלכההה, קיילי, אבריל לאבין, גו גו דולס, שר, עברי לידר, דנה אינטרנשיונל, דידו, אניה ועוד שחר אהוב כרגע: Charlene- never been to me תחביבים: להוסיף
לשם שלי, לראות (שוב ושוב) את הסרט שיקאגו ו... זהו. אוכל אהוב: הממממ התחלתי לאהוב סיני... משהו שהייתי רוצה שתדעו עליי: אני לא אוהב אנשים שיודעים עליי יותר מדי

T a L L L

New member
טווווווב

שם: טל מקום מגורים: חור בצפון..
תחביבים: מוזיקה, ספורט, כדורגל, טלויזיה, מחשב ואינטרנט..איזה מקורי אני הא?
מוזיקה: ניקלבאק, קריד, ת'אורי אוף אה דדמן, סלייבה, ת'רי דורז דאון, אוור ליידי פיס, דה קולינג...יש עוד כמה עשרות להקות אז אני אפסיק עכשיו.. דברים שהייתי רוצה שתדעו: המממ..שומדבר מיוחד..

T a L L L

New member
דאמיטטטט..

שכחתי תכנית טלויזיה אהובה: מופע שנות ה70, חברים, סמולוויל..

גל GS

New member
me!!!../images/Emo68.gif

גל 15 בספטמבר
מוזיקה- טורי איימוס,פיונה אפל,סאם 41,כל השירים של שנות השמונים,Bush,מדונה ,אוונסנס..... ועוד מלא... תןכניות -מכושפות,דארק אנג'ל ,סמולוויל,בנות גילמור.... סרטים-שר הטבעות,הארי פוטר,אקס מן,מטריקס ,שודדי הקארביים ופרל הארבור תחביבים-מחשב ,לרקוד מוזיקה מוזיקה ומוזיקה נראה לי שזהו

Drorrrrrr

New member
../images/Emo26.gif

שם: דרור
תחביבים: מוסיקה, לשיר, לכתוב, אינטרנט, טלויזיה
זמרים/ות/להקות אהובים: דה קולינג, רובי וויליאמס, אביב גפן
, ברי סחרוף
, הדורבנים
, עברי לידר [חצי
], קולדפליי
, אוונסאנס נחמדים
, ירמי קפלן, נמרוד והבודדים. תכנית טלויזיה אהובה: לאאאא נפסיק לשירררר, פרובידנס, הכי גאים שיש. ועוד דברים שהייתם רוצים שנדע: חסוי

aYaLoLy

New member
אנוכי כעת../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif|

שם: יולי, אילה.....
, לישון
לדבר
, לצחוק
ולשייר
מוזיקה: אממפ... היהודים, פאנקייק, דה קולינג, איוונסנס, ו..... יולי גל... טלוויזיה: חברים, מש"ה, מכושפות, סמולוויל. עוד דברים... אני גרועה בבאולינג

בלופ...

אוקי.... גיל:15 לא ממזמן!!!!!!! 22.7
מקום מגורים: מראשל"צ תכונה בולטת: שריטה עמוקה ביותר! אני אוהבת את כל סוגי המוזיקה.....(מזרחית קקה) אני מכורה לשירי ילדים (כגון..: בימבה, הפיג'מות,גברת פלפלת וכו'והשיר של ירון וליה לפני שהכל נגמר) חולה על אוונסנס,דה קולינג,אירוסמיט,היהודים,סאבלימינל,הדג נחש,אביב גפן,שרופה על השיר Totaly Clips Of The Heart של Bonnie Taylor והדבר היחידי שאני יכולה להגיד לכם על עצמי זה שאני חולה על כל מי שבפורום הזה!

aYaLoLy

New member
יאקק בעעעע../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

בוווז סאבלימינל פויה
פויה אמרתי
פויה

Magical me

New member
אני ../images/Emo9.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

שם: יעל. גיל: 13. מקום מגורים: רמת-גן. תחביבים: מחשב, טלוויזייה, ריקוד (ג'אז
), כל השטויות הרגילות. שיר אהוב: אין לי כרגע, אז נלך על השיר אהוב עליי של דה קולינג, שהוא כרגע Just That Good. תכנית טלוויזייה אהובה: באפי ואנג'ל
. דברים שהייתי רוצה שתדעו: אני ילדה אובססיבית ולא שפויה
.

adi u

New member
me me me../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וואוו..הרבה זמן לא הייתי בפורום...זה לא טוב... שם:עדי, אבל כולם קוראים לי אולמן. גיל:16 וקצת מקום מגורים: בת ים(כמו שהרוב כסר קלטו..אני לא פרחה
למרות המוצא
) תחביבים: לצייר, לכתוב(שירים בערך), לשחק במחשב(ומחשבים בכלל), לראות סרטים וזהו בערך... שיר אהוב:נכון לעכשיו...-Orphaned Land-The Beloved's Cry תכנית טלויזיה-אין לי... END.

taltal girl

New member
*מהדקת את המדבקות ../images/Emo25.gif

שעל המסך שלי* שם:צליל. גיל:12 וחצי. בעצמ 13, כבר מותר לי
מקום מגורים:תאשור
תחביבים:אמ.. אמ.. מוזיקה. מוזיקה ו.. ו.. ואנשימ יפימ
מוזיקה:דה קולינג (אופקורס), גוד שארלוט(טל, סתום.), שאקירה(טל ויולי, סתמו.), מישל בראנץ', מוניקה סקס, שייגעצ, הדג נחש, משינה, ומוזיקה ישראלית בכללי. אבל לא סאבלימינאל ומזרחית
תכנית טלוויזייה אהובה:מש"ה, אלי מקביל, סקס אנד דה סיטי. מה הייתי רוצה שתדעו: ישלי שרשרת לטאה חדשה וכווסייית

למעלה