אנ י מאד

אנ י מאד

רוצה להתגיס למשמר הכנסת! א. האם בנובמבר יש גיוס למשמר? ב. איזה קב"א צריך ? ג. מישהו יכול לתת לי טיפים?

../images/Emo35.gif

משמר הכנסת הוא מערך הביטחון של הכנסת המורכב מיוצאי יחידות קרביות וקורסים פיקודיים בצבא שעברו קורס אחיד ואת ההשלמות המתאימות.

josie1986

New member
אאל"ט זה בכלל לא לחיילי סדיר...

אם אנחנו חושבים על אותו הדבר.

יש גם.. :] מהיכרות אישית :]

בס"ד אה, ולא שכחתי אותך, השקט היחסי מכוון, תביני בהמשך.

טוב.

בס"ד עכשיו, אני מקווה ש-2 הנקבות (שאני מאוד אוהב) יקראו את זה ביחד ואני לא אגיב פעמיים..
יש יחידת אבטחת אישים בצה"ל. יש אפילו כמה. לא עליהן אני מדבר. יש יחידת אבטחת אישים של השב"כ. רובה מורכבת ממשוחררי יחידות קרביות שמאותרים ועוברים מבחנים. אבל! יש מתי מעט, מלש"בים, שמאותרים גם לאבטחת אישים של השב"כ. עוברים מיונים, מבחנים, וגיבוש מטורף, שאורכו שבועיים. מוגש כשירות לציבור מהדתי השבור

Itamarro

New member
אתה יכול לפרט קצת

על תהליך האיתור והמיון רק אם אתה יכול כמובן

upup

New member
זה עתיד זה

התגייס לתותחנים יא בן זונה התגייס לתותחנים יא בן זונה מתגיסיי אוגוסט בכלל נהנים כי הססמה שלכם היא התגייס לתותחנים יא בן זונה מה אתההההההההה גנובבבבב?!!!!! תחליטטטטטטטטטט או תותחנים או משמר הכנסת ???????

Josman

New member
כידי להגיע לאבטחת אישים:

אתה צריך תעודת בגרות מלאה, רישיון נהיגה וכמובן אתה חייב לסיים שירות צבאי מלא כקרבי מדרגן סרן!!! ורק אז אתה מגיש מועמדות, ואם אתה מתאים שולחים לך זימון....ואז אתה צריך לעבור פולללללללללללללללל מבחנים. אבל חשוב לציין, זה שאם יהיו לך את כל הנתונים הנדרשים זה לא בטוח שייקחו אותך לשם.

למעלה