אנ"ה בוטלה! |טל| †

אם לא תהיה עונה שנייה אני../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אפוצץ את קשת במכתבי זימה!!!! אני לא מבינה שהעלות גבוהה אבל נו באמת להוריד כזאתי תוכנית מצויינת ?

אל תבני על התשקורת העוינת ../images/Emo6.gif../images/Emo16.gif

יכול להיות באמת שבעז עד כדי כך לא מאורגן שהוא נזכר שלושה ימים לפני להודיע על חופשה של התוכנית, אבל זה לא נראה לי סביר כל-כך. בקשר לאולפן, יש לי הרגשה מסויימת שביטול תוכנית כמה ימים קודם עדיין דורש תשלום על אולפן
.
ניר

לוּבּה

New member
אוקיי...אזממה שאני הבנתי..|אנ"ה|

ההפסקה הזאת לא הייתה "פתאום" היא הייתה מתוכננת... אבל בכל זאת.. יש לי הרגשה שאורנה ילדה

לוּבּה

New member
זה לא מה שהתכוונתי....|אנ"ה|

שמעתי שהם תכננו את ההפסקה הזאת מראש בלי קשר להריון של אורנה למרות שאני לא ממש בטוחה שהם באמת תכננו את זה. כי היו אנשים שהזמינו כרטיסים ובועז התקשר לבטל אותם אז לוידעת זה נראה לי מוזר... בינתיים אני חושבת שזה לא היה מתוכנן... ושזה בגלל שאורנה ילדה אבל מצד שני.. למה שהם יבטלו את זה? הרי הם תכננו כמה תוכניות בלי אורנה אז זה לא בעיה עכשיו להציג תוכנית בלעדיה אבל מצד שלישי אולי אין להם מספיק זמן.... אווווף!!!! לא יודעתתתתת הסתבכתי פה!

חחח כן אבל הם תיכננו אתז ה למקרה ש

שאורנה תקבל ציריםן ב-צ-י-ל-ו-מ-י-ם הבנת? זה שונה זה לא תוכנית בלי אורנה זה תוכנית שבאמצע אורנה תקבל ציירים חחחחחח

לוּבּה

New member
אבל הצילומים לא היום...|אנ"ה|

הם ביום חמישי אז מה זה משנה אם היא תלד היום בבוקר או בערב?

yoooni

New member
אופ איזה באסה =\ אני מקווה שאורנה

עוד לא ילדה כי בכל זאת יהייה מבאס לראות את זה בלעדיה.

S H I L G I

New member
מ-ה?! O_O../images/Emo10.gif

איזה עצתבים אין משהו מצחיק השבוע חראאאא נראה לכם שעוד איזה שבועיים יהיו צילומים? (הבטיחו לי שיביאו אותי במיוחד לכבוד המומותלדת)

Kryptonite

New member
אז היא לא בוטלה?!../images/Emo168.gif

זה רק ההריון של אורנה? ^^ וול, שיהיה לה במזלט.

למעלה