אנתרופולוגיה

akaji

New member
אנתרופולוגיה

שלום רב,הייתי מעוניין לקבל אינפורמציה על לימודי אנתרופולוגיה (האם הם מומלצים מבחינת רמתם בארץ ואם כן,היכן מומלץ?) וכמו כן, מתוך הנחה שאלמד מקצוע זה לתואר ראשון,מהן אפשרויות התעסוקה בתחום ? ואם יהיה ברצוני להמשיך ללימודי המשך,עם איזה תחום\מקצוע יהיה מומלץ לשלב לימודים אלה? המון תודה ויום טוב לכולנו.

אנתרופולוגיה

אין בארץ מחלקות עצמאיות לאנתרופולוגיה . התחום נלמד במסגרת החוג לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה. עם תואר ראשון אין הרבה מה לעשות.האמת, גם עם תארים מתקדמים באנתרופולוגיה אין יותר מדי הצעות עבודה. חלק משתלבים במחקר במוסדות האקדמיים ומכוני מחקר אחרים. חלק במשרדי ממשלה- בעיקר משרד הקליטה,חלק בהוראה, בקופות החולים ומסגרות דומות. מבין המסלולים לתואר שני המסלול היותר מעשי ומבוקש הוא המסלול להתנהגות ארגונית במסגרת סוציולוגיה. תואר שני בתחום מאפשר להשתלב בתחום היעוץ הארגוני. תחומים קרובים המשולבים עם סוציולוגיה ואנתרופולוגיה- פסיכולוגיה, קומוניקציה וחינוך.

england

New member
לדעתי

חבל לך על הזמן הרי זה לא מקצוע והאמת שאותי זה אכזב אני סטודנטית לסוציולוגיה ואנתרפולוגיה באוניברסיטת חיפה אולי אני פשוט לא מתחברת לזה אבל אני יודעת שאצלנו יש למחלקה שם טוב ודי קל להתקבל לתואר שני בשביל תואר ראשון אתה צריך סכם של 560 שזה לא נורא גבוה בהצלחה נטע

למעלה