אנתוני דיוויס

אנתוני דיוויס

טוב , אז אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה בפורום , חזרתי :)
עכשיו , הייתי איזה 5 ימים במדבר , אז אם מישהו יכול לעדכן אותי מה פיספסתי אני אשמח.
ולעניין שלשמו פתחתי את הפוסט , אנתוני דיוויס.
קראתי עכשיו את המאמר שמנחם לס כתב על אנתוני דיוויס , ומשם נראה שהוא עשה חתיכת הכנה רצינית לעונה הבאה עלינו לטובה.
העלה מסת שריר , הכנה מנטלית עם ביל ראסל , פיתוח זריקה לשלוש , קדם עונה לא רע , והרבה דברים שאני בטח לא יודע עליהם שהוא התאמן עליהם בפוסט סיזן.
והוא עומד להתחיל עונה עם מאמן התקפי ראוי , שכבר הכין את התוכניות לעתיד הפליקנס , וחדשות מרעישות , הפליקנס עדיין מחזיקים בבחירה שלהם בדראפט 2016.
ועכשיו לשאלת שני מליון הדולר , מה יהיה עם אנתוני דיוויס בעונה הקרובה {ואולי אפשר כבר לשאול גם מה יהיה עם דיוויס בהמשך הקריירה} , ואיפה הוא עוד יכול להשתפר?

נ.ב
ליניב טרופי , חסרים לי עדיין הפודקאסטים שלך , מתי יהיה לנו אחד חדש לקראת העונה החדשה , או לזמן אחר?

rapgamer4ever

New member
העדכון המשמעותי שטריסטן חתם בקאבס ונגמרה הסאגה

82 מליון ל-5 שנים.
לא חושב שקרה עוד משהו משמעותי. אתה יכול להתעדכן בפציעות כאן:
http://www.rotoworld.com/teams/injuries/nba/all/
&nbsp
לגבי דיוויס- הוא כבר היום שחקן מדהים אבל האקסטרה-מדהימות שלו היא קצב השיפור. בעונת הרוקי הוא קלע מלונג 2 ב-26%, העונה ב-42% שזה אחד הטובים בליגה.
לקראת העונה הבאה אני לא מצפה ממנו לגלות את אמריקה עם זריקה לשלוש ודברים מהסגנון הזה. אני רוצה לראות ממנו יותר עקביות בהתקפה, כי יש לו נטייה קלה להיעלם מדי פעם. שיהיה יותר דומיננטי ויקלע 27 למשחק כי אין היום שחקן בליגה שמסוגל לעצור אותו באחד על אחד.
זה מביא אותי לנקודה השנייה- מסירה. דיוויס לא צובר הרבה אסיסטים כי הוא לא מושך הרבה שמירות כפולות. ביג מן מהסדר גודל שלו צריכים להשתפשף בלדעת מאיפה מגיע הדאבל טים ולזהות את המסירה הנכונה בזמן קצר. אני מקווה שיגביר את הדומיננטיות שלו, ימשוך יותר דאבל טימים ואז גם יוכל להשתפר באלמנט הזה.
דבר שלישי לשיפור- קריאת מהלכים בהגנה. זה כרגע מה שמפריד בינו לבין יכולת של DPOY. האתלטיות והסייז שלו מדהימים, יש לו אפקט הרתעה אבל לפעמים הוא מתרחק יותר מדי מהצבע, אוכל פאמפ פייקים ודברים מהסוג הזה.
אם דיוויס ישפר את שלושת האלמנטים האלה אני חושב שהוא יהפוך לשחקן הטוב בליגה.
&nbsp
לגבי המשך הקריירה- הוא מסוגל להפוך לאחד הגדולים בהיסטוריה. הוא מזכיר לי את קווין גארנט בשיאו אבל בעל פוטנציאל גבוה יותר בהתקפה. דיוויס יותר רחב מגארנט והוא פשוט נהיה מעולה בכל דבר שהוא עושה, מה גם שהוא מחפש להגיע לצבע יותר מאשר KG.
התקרה של דיוויס as high as it gets כמו שאומרים.
&nbsp
מצטרף לקריאה ליניב!

למעלה