אנשנוש תשרשרו רעיונות לסקר חדש בבקשה
G GlitterKitten New member 9/1/04 #2 נ"ש - דחוווף!! ../images/Emo42.gif אני צריכה תמונה של אתי מוציאה לשוןןן
D dinora12 New member 10/1/04 #3 אני לעזוררר!../images/Emo95.gif הסקר:אם אתם מעריצים מישהיא מסוימת מהלהקה,מה תעשו/תכינוי בישבילה? תשובה 1:יכין לה רקע רולזז! תשובה 2:ארצה ליפגוש אותה ולהיצתלם איתה תשובה 3:ידבר איתה בצ'אט ויפרגן לה תשובה 4:ניגמרו לי הרעיונות,אעשה כל מהשהיא תבקש
אני לעזוררר!../images/Emo95.gif הסקר:אם אתם מעריצים מישהיא מסוימת מהלהקה,מה תעשו/תכינוי בישבילה? תשובה 1:יכין לה רקע רולזז! תשובה 2:ארצה ליפגוש אותה ולהיצתלם איתה תשובה 3:ידבר איתה בצ'אט ויפרגן לה תשובה 4:ניגמרו לי הרעיונות,אעשה כל מהשהיא תבקש
D dinora12 New member 10/1/04 #4 ניצ"ש../images/Emo95.gif פוזלת אליכם-רק ירדן ושרון הישתתפו במשחק?!?,תתחילו להוזיז קצת את התחת , אין פלא שהפורום יבש
ניצ"ש../images/Emo95.gif פוזלת אליכם-רק ירדן ושרון הישתתפו במשחק?!?,תתחילו להוזיז קצת את התחת , אין פלא שהפורום יבש
ס סוכריה סנובית New member 10/1/04 #5 לא ממש הבנתי את פשר המשחק אז אני בחוץ!... הבנתי טיפ טיפה....אבל אתם שיחקתם בצורה שונה......