אנשי שיקגו היקרים...

tulkin

New member
אנשי שיקגו היקרים...

מחר לפנות בוקר אני מתחיל את דרכי הארוכה חזרה לארץ. תחנה ראשונה - המתנה של כמה וכמה שעות בשיקגו. אני די אוהב את שיקגו, ודי שונא את שדה התעופה שלה - אז בטוח שאסע העירה. חוץ מההסתובבויות הרגילות שלי כשאני מבקר במקום כזה, אני מחפש המלצות למקום נחמד לשבת ולעבוד בו. כן, יש לי המון עבודה. חשבתי על חנות ספרים טובה שיש בתוכה בית קפה עם מקומות נוחים לישיבה. אשמח לקבל המלצות...אתם כמובן מוזמנים להצטרף. קפה ומאפה עלי.

Philip Jr

New member
מפספס אותך ביום לצערי

וגם אין לי המלצות מיוחדות.. אבל תהנה ושתהיה נסיעה טובה ובטוחה הבייתה!

Franz Biberkopf

New member
מפספס אותך ב-11 חודש לצערי

מבחינת בתי קפה לעבודה (אבל שלא בחנויות ספרים), אתה יכול לנסות את:
* New Wave או Intelligentsia ב-Logan Square, שניהם על הקו הכחול מאוהייר.
* Chava ב-Uptown על Clark St, מקום חביב ביותר עם קפה ואוכל מצויינים, אבל קצת יותר רחוק אם אתה מגיע מ/חוזר אל אוהייר.

אגב, ממה שאני מבין, עכשיו נסיעה בין אוהייר לעיר עולה $5 לכיוון, ימ"ש. רק שתדע.

tulkin

New member
אתה מתכוון שאני פספסתי אותך

חבל שלא ידעתי על בתי הקפה בלוגאן מוקדם יותר. כבר הגעתי למרכז העיר, הסתובבתי קצת ונהניתי מאווירת ראשון בצהריים (שיקגו יוצרת אצלי שוב ושוב את הרושם של עיר עם אנרגיות טובות), ועכשיו אני יושב בברנס אנד נובלז בדה-פאול. לא מדהים, אבל עושה את העבודה.
אם הבנתי נכון רק הנסיעה מאוהייר לעיר עולה 5. הנסיעה חזרה עולה כמו כל נסיעה אחרת (2.25. ככה זה שהמערכת בנויה שיש בקרה רק בכניסה למסלול ולא ביציאה ממנו). עוד מעט אדע בוודאות, וזה אכן מעצבן (בהשוואה לשנה שעברה).

Franz Biberkopf

New member
מצטער שלא ראיתי את ההודעה שלך קודם

בכל מקרה, שמח שאתה נהנה משיקגו. בקיץ (או יותר נכון: בלא-חורף) העיר נעימה בצורה בלתי רגילה - היה מצוין לגור שם.

tulkin

New member
הו, שטויות! אין על מה להתנצל

היה לי יום נחמד ודי פורה בשיקגו, ועכשיו יש לי עוד יום בלונדון (ובהחלט מתכנן סיבוב נוסטלגי משהו) ובלילה חוזרים הביתה סוף כל סוף.

Philip Jr

New member
משתמש בטיפ הזה מחר!

עוד לא הייתי באזור של לוגאן, נראה שיש שם המון מקומות טובים לשבת בהם.. תודה!

למעלה