אנשי חמוסים שלום

עלקש

New member
אנשי חמוסים שלום

אני כבר כמה זמן רוצה חמוס, קראתי את כל מה שיש פה ובעוד כמה אתרים של וטרינרים שמטפלים בחמוסים, התרשמתי והחלטתי שמתאים לי:) אפילו את אמא שכנעתי חברה עודמעט תביא לי את הכלוב שבו היא החזיקה שרקנים (כלוב גדול, משהו כמו 100X60X60) ובו אני אשים כלמיני דברים כמו ערסלים וכאלה. עכשיו, נשאר רק חמוס וחיסונים חוץ מהלוח שיש בפורום, מכירים מישהו שמוכר חמוס, שנולדו לו בייבי-חמוסים או משהו דומה? באזור המרכז:) תודה

zulli

New member
חמוסים

תקופת ההמלטה שלה חמוסים היא באביב. מוסרים אותם בגיל חודשיים שלושה חודשים. אני ממליצה להמתין עד אז. אם אתה קונה חמוס בוגר, בדוק היטב את הרקע שלו, האם הוא חוסן, האם שיחקו איתו הרבה, האם הוא נושך וכד'. לעיתים אנשים "נפטרים" מחמוסים בוגרים בגלל שהם "בעייתיים" - זה נובע מגידול וחינוך לא נכון של החמוס מצד הבעלים שמוסרים אותו. זה אומר שתהיה לך עבודה מאוד קשה של חינוך והרגלה מחדש של החמוס, מה שיכול לארוך אף יותר משנה..

עלקש

New member
אני יודעת

זה אומר שעכשיו אמורים להיות חמוסים בני חצי שנה בערך אני יכולה לחכות עוד קצת בשביל חמוס יותר קטן אבל אם יש משהו עכשיו אני לא אתנגד אני לא רוצה חמוס בוגר ממילא

Sweet Fantasy

New member
אגה, חמוס ועכברים לא ממש הולכים יחד

עלקש

New member
כי

אני מתנדבת בגנים הבוטניים זואולוגיים ואני עוזרת להם קצת עם העכברים כי יש לי אקווריום בבית ולא כלכך הצליח לי עם ההמלטות :| וגם אמא מאוד לא אוהבת חיות כלכך קטנות.

DR SHORR

New member
חמוס למכירה

יש מודעה על חמוס למכירה באתר הרצ"ב. ד"ר שור

למעלה