אנשי השנה שלי!

אנשי השנה שלי!

היום ב20:30 שודר טקס אנשי השנה בערוץ 2, ישבתי וחשבתי....הלוווווווו, זה לא יכול להיות....אנשי השנה לשנת 2002 צריכים להיות: איש השנה בבידור--אתה מלמעלה שגרמת לי חיים לא משעממים השנה, לחץ של לימודים>אכזבה מזוגיות> עצב רב ואי-ודאות>ו...מהפך:זוגיות נפלאה, שמחה וצחוק. אתה ממני קיבלת את איש השנה בבידור! איש השנה בתחום הילדים---המסך הקטן. כן, כן, ברגעים הכי נוראיים שהיו לנו כאן השנה, בצל אסונות ופיגועים, סוככתי על ילדיי בעזרת "הופ","פוקס קיד" וערוץ הילדים. איש השנה בספורט---- אני! כן,אני! הצלחתי לתמרן מעל משוכות רבות ולא נפלתי פעם אחת: משוכה אחת-לימודים, משוכה שניה-לימודים וילדים, משוכה שלישית-לימודים,ילדים וזוגיות. היה לי קשה, התאמצתי מאד בשטח ללא תרגילי חימום לפני-כן. ראבאק, איך לא חשבתי לקחת לי מאמן? איש השנה במוזיקה---התינוק שלי,התינוק שלי השמיע השנה צלילים חדשים בקצב שלא שמעתי כמותו מעולם.. זה הולך ככה: אבדובידבא עם חיוך ענק, והטופ הוא שהוא מתנועע לפי הקצב. ו....מרימה כוסית לכבודכם
אנשי השנה שלי לשנת 2002.

לורלה!!!

דבריך פשוט מופלאים! כל מילה - יהלום היא! מוחאת כפיים וחושבת שזו ההודעה הנבחרת שלנו! רק טוב!!!

אופה3

New member
גם אני מרימה כוסית, ואנשי השנה שלי

הם קודם כל בעלי, התומך האוהב, המפרגן, העוזר, גם בשעת צרה, וגם שהוא מקבל הרבה צעקות, וסתם מילים, בגלל ההורמונים, ובכלל על זה שהוא הבעל שלי, והוא החיים שלי. אשת השנה, זאת אני, על כך שאני עוברת את היסורים האלה למען הילד, ולא נשברת אלה ממשיכה קדימה עם הרבה אופטימיות אנשי השנה, הם החברים הנפלאים בפורום פה, שיודעים לעלות חיוך על שפתנו, ולהצחיק אותנו לפעמים. סופר השנה והמשורר, הוא דניסטאר שלנו. חביבת הקהל, היא חן שלנו, הנפלאה ביותר, ואחת החברות הכי טובות שלי. וטייסת השנה היא : גחלילית שלנו, שטסה ממקום למקום, ושולחת לנו מלא סלסלות מלאות צוף, וכוכבי אושר ורוגע, חולה עליך גחלילית. ולכל מי ששכחתי אני מתנצלת, תודה לכולכם, על כך שאתם חברים טובים. שלכם האופה

danistar

New member
לאיזה מיקרופון לדבר ?? ../images/Emo95.gif

ההוא ,אהה ( זוכרים את הגשש ?? מה בימים ההם .. זה היה היום בבוקר .. בשכונה שלנו .. ) . טוב .. מממ אני רוצה להודות חכל מי שעזר לי .. סתתתתםםםם .. חחח לאופה יקרה תודה על הבחירה שלך , ככלל כל הבחירות שלך מצויינות . הלוואי ובעוד שנה נזכה לשמוע בכי תינוק מביתך ואת חוויתייך בין הטיטולים אנחנו מחזיקים אצבעות . לחן !! אני חייב לה כל כך הרבה . התמיכה שלה לאורך כל הדרך בעליות והמורדות ( בעיקר במורדות ) שעברתי השנה . הנכונות שלה לעזור להיות שם תמיד , לתמוך , לעודד בזמן שגם היא זקוקה בעצמה לעידוד ( ואני מקווה מאוד שעודדנו אותה כי אני באמת כבר לא יודע כמה .. ) ואם יש צורך גם להגיע ולהיפגש ולעזור מבחינה מקצועית ( והאופה יודעת על מה אני מדבר ) . חן כל כך הרבה תודות לא יספיקו והכי חשוב עכשיו שאמך תעבור הכל בשלום אנחנו כאן מחזיקים ידיים ותמיד מוכנים לעזור כשיידרש . לגחלילית , לבארי , מרקי ולכל מנהלי/ות הפורומים הקולגות הנפלאים/ות האלו שמעניקים לי את ההשראה והבית ליצור ולכתוב ולהנות מההנאה שלכם ( כי זה מה שיש למי שכותב .. הוא כותב לעצמו לנשמה שלו אבל נהנה כשאחרים מזדהים ונהנים , זה הסיפוק הכי גדול ) יצרתם עולמות קטנים וקסומים שמאפשרים לי לברוח לרגע מצרות החיים , לקחת פסק זמן ( ולא בחול ) ולקבל את התמיכה הנפלאה שלכם . אחרונים חביבים ( ולאו דווקא אחרונים כי בעיני הם דווקא הראשונים , בלעדיהם לא היה נוצר כאן כלום ) לכל המשתתפים בפורומים , כל אלו שנמצאים בעולם הוירטואלי הזה , כל אלו שקוראים , כותבים ותומכים . לכולם תודה !! תודה !! חג שמח ( אגב למי שלא יודע התאריך העברי של יום ההולדת שלי הוא א בתשרי !! בהה , הגעתי צמוד לתפוח ועטוף בדבש
) ושנה מתוקה ושקטה לכולנו . הלוואי שנצא כבר מהמצב הנאחס הזה שהמדינה נמצאת בו ושכל אחד ימצא את מקומו ומזור לבעיותיו והכי חשוב !! אהבה , לאהוב את יקיריכם ולהנות כמה שיותר מהחיים כי חיים רק פעם אחת .

danistar

New member
אוףף איך שכחתי

את כל הכותבים המופלאים כאן שהם זכאים לבחירה של האופה לא פחות ממני ואם להגיד כמה שמות על קצה המזלג : הצייר , גל ים , האופה עצמה ועוד רבים רבים רבים ..

גל ים..

New member
אנשי השנה והיא שם עומדת מחכה....

מסתכלת סביבי ושואלת מי באמת ראוי שאקרא לו איש השנה שלי.. כן איש השנה עבורי שגרם לי אושר שמחה שגרם לי לקום בבוקר ולהגיד תודה לאל על חיים נפלאים שהענקת לי.. על חיוך על שמחה על בדיחה טובה ששמעתי וגרם לי לחצי יום לחייך מפה לאוזן ולאמר שהיום הזה הוא יום נפלא.. נכון חולקו פרסים לזמרת השנה הנפלאה וגם לזמר שמכר אלפי תקליטים ועשה תקליט פלטינה וחולפים דמויות עולים בכל הצבעים והסגנונות.. ורק היא שם בפינה עומדת מחייכת במבוכה מציצה בה בגניבה.. מנסה להבין מה היא חושבת ואיך היא באמת מרגישה.. כן היא יונת השלום העצובה.. יונת האהבה האחווה ציפור בכסות כלה מלבושה.. יושבת לה בפינה ושותקת ורק דמעה זולגת מעינה... כולם רצים ממהרים אל עמל יומם אל עוד יום בקניון הגדול מתנות לחגים ...ביקור אצל הדודים עוד ריצה לים לתפוס בחסקה גלים.. ורק היא שם מביטה מהפינה עולים יורדים אנשי השנה אך ניראה שגם חיוכם מעט קפא עוד קידה עוד מחיאת כף נשמעת בקצה הפינה.. אך מי יגיד לה מתיי תגיע שעתה? מתיי יקראו לה ויגידו בואי הכנסי ככלה בחופתה... בואי תצעדי אלינו והביאי בשורה?? והם עוברים חולפים על פניה יורדים עולים בשפע רב של בגדים נוצצים לא מביטים לעברה משפילים מבט מבקשים סליחה .. וממשיכים הלאה ... ועוד רגע הוא מכריז יבוא ויעלה איש השנה בחדשות ובמאורעות שקורים לנו כאן בארצנו הקטנה... והיא יודעת אולי אולי זו שעתה.. אולי הוא יכריז ויאמר שעכשיו הגיע תורה.. תעלה היא בגאון ותאמר בקול גדול תודה רבה שהגעתי עד הלום.. אך אבוי מה זה קרה לא ולא עדיין לא הגיע תורה מישהו שם ממלמל סליחה תודה בבקשה כן אני יודע יודעת שאתם בחרתם בי לאיש השנה על מסירות ..על אהבה.. בחרתם בי להביא לכם את הידיעה הראשונה.. לשתף אתכם בעוד מאורע או בעשיית היסטוריה לשניה ... אבל כן רגע התרגשות אחזה בה לשנייה מישהו הזכיר גם אותה ... לא לא זה לא חלום זה מציאות הוא באמת אמר שם את שמה.. כן אני מקווה שאולי בשנה הבאה היא תגיע אלינו היא תהיה כאן פה לצידינו ונוכל להעניק גם לה את פרס השנה יונת השלום והאהבה... אולי בשנה הבאה היא תגיע מחזיקים לה אצבעות מתפללים שלא תתמהמה ארוכות... והיא רוצה לזעוק לצעוק להגיד היי אני כאן פה ממש כאן בפינה היי הביטו רק הושיטו יד אך קול לא יוצא מגרונה.. וכשמחיאות הכפיים דועכות אט אט והטכס עוד רגע תם פורשת כנפה ועפה לעוד שנה אל אותה סמטה חשוכה.. ביתה ומבצרה.. אך משאירה היא אחריה נוצה לבנה היתה כאן השאירה חותמה.. אל תתמהממי יונה.. אל תתמהמהי מתפללים שאותנו לא תשכחי... אולי השנה כשנלך לבית הכנסת לבקש בריאות ואהבה אולי השנה תחוגי מעלינו ותביאי לנו את זו הבשורה... אמן.. גל

ואווווווו גלינקה בואי לרגע לכאן

ואתן לך
ענקית דבריך מרגשים וכל כך מיוחדים!!! אני מקווה שהיונה תמשיך להמריא לשמיים לעוף מעל כל הקשיים ותמיד תמיד למצוא את עלה הזית ולהביאו אלינו. רק טוב!!!

גל ים..

New member
גחלילית מקסימה התגעגעתי מאוד ובאתי.

אתם הכוח שלי להמשיך לחייך ....הכח שלי לקוות לימים טובים ..... תודה גחלילית מכל הלב ולכולכם... גל

*pank

New member
אנשי השנה ל 2002

הם כל אותם אנשים מקסימים שהוא הושיטו לי יד וכיוונו אותי מהאפלה אל האור. ואני בהחלט מצרפת את התינוק של לורה כי אני בטוחה שיבוא יום וגם הוא יהיה בחור חמד עם יד מושטת לעלמות במצוקה.

ותמיד יהיו סביבך אנשים מיוחדים

את רק תפקחי עיניים ותראי אותם מושיטים לך יד שולחת לך כוכבי דרך רק טוב!!!

למעלה