אנשי הפורום!

אנשי הפורום!

אז ככה המשחק הוא בצחוק=>אין לקחת ללב מה רושמים פה!...לקחתי ת'רעיון מהרשמי...אז ב'קשה.. מי לפי דעתכם? הכי אוהבת את אדם: הכי אוהבת את אושרי: הכי אוהבת את ערן: הכי אוהבת את אביחי: הכי אוהבת את שרון: הכי משוגעת: הכי מחורפנת: הכי דפוקה (מהמובן הטוב): הכי חמודה: הכי ביישנית: הכי צנועה: הכי כישרונית: הכי במפגשים(מי לא מפספסת): הכי קרציה: הכי מצחיקה: בעלת היציאות הכי דפוקות ומצחיקות: הכי הרבה כותבת הודעות: פותחת הכי הרבה שרשורים: הכי אחראית: הכי דואגת שישרשרו: הכי יפה: הכי שתלטנית: הכי מתוקה: הכי מפתיעה: את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מהבנות של הפורום): הכי אתם רוצים לדבר בפון: הכי הייתם רוצים להכיר: הכי הייתם רוצים להעיף: מי? הצמד הכי מצוגע בפורום (ואני לךא רומזת שתרשמו אותי ואת בר): הילדה הכי טיפשה: הילדה הכי מטרידנית: הכי מציקה: זהו לבינתיים...ולבנים=>סורי שזה כתוב בנקבה...חחח...

לוטוששש

New member
חחח

אנלא מכירה אותכן כל כך טוב אז אנלא יכולה להגיד חחח אבל אני יכולה לענות על הכי אוהבת את אושרי: אנייייייי חחחח

עונה:

הכי אוהבת את אדם: סנדרה (ואני) הכי אוהבת את אושרי:ברווש הכי אוהבת את ערן:שמץץ הכי אוהבת את אביחי: הכי אוהבת את שרון: הכי חמודה: כולכן חמודות! הכי ביישנית: לדעתי אני לא?? הכי צנועה: אדרושש הכי כשרונית: אורנית הכי קרציה: כל אלה שפתותחות שירשורים! הכי מצחיקה: כולכןן.. בעלת היצאות הכי דפוקות ומצחיקות : בר וסנדרה.. הכי הרבה כותבת הודעות: אין לי מושג.. הכי מתוקה: טוליי את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מהבנות של הפורום):את כולכןן, הכי אתם רוצים לדבר בטלפון?איןלי בעיה עם מי.. הכי הייתם רוצים להכיר: את כולכןן הכי הייתם רוצים להעיףף: אפחדדדדדדדדדדדד מי? הצמד הכי מצוגע בפורום: בר סנדרה אורנית .. הילדה הכי טיפשה : אני חחחח סתם!

אדרררר

New member
צנועה?

וואטטאברר חחחחחחחחחייחחחח ספירווששש..אני אוהבת אותך אזז רגעע הולכים היום?!

עונה...

מי לפי דעתכם? הכי אוהבת את אדם:א=נ=י א=נ=י ורק א=נ=י הכי אוהבת את אושרי:ברו'ש... הכי אוהבת את ערן:הילה...או שרין הכי אוהבת את אביחי:נראה לי שרה כי היא פותחת מלא שירשורים עליו... הכי אוהבת את שרון:לא זוכרת איך קוראים לה... הכי משוגעת:בר! הכי מחורפנת:בר! הכי דפוקה (מהמובן הטוב):לא'דעת! הכי חמודה:שירה:)שיראל:)הילה:)וכל אלה שהכינוי שלהם מתחיל באדם... הכי ביישנית:אממ....לא'דעת! הכי צנועה:לא יודעתתתת אוף מה אני שואלת סתם! הכי כישרונית:לא ראיתי מה עיצבתם אז אני לא יודעת מה להגיד... הכי במפגשים(מי לא מפספסת):אופק...נראה לי...אם היא גם בפורום שלנו...חח.. הכי קרציה:זאתי שלא משנה מה עושים בישבילה יש לה תלונות... הכי מצחיקה:אני...חח סתם...אממ...לא יודעת... בעלת היציאות הכי דפוקות ומצחיקות:ברו'שית שלי! הכי הרבה כותבת הודעות:אממ...רואים הרבה את בר, אדם חייימשלי (סורי שאני לא יודעת את השם, עדן, וכוסית על הגג. פותחת הכי הרבה שרשורים:שרה החדשה.. הכי אחראית:רעות שמנהלת את הפורום בצורה מדהימה למרות הכל! הכי דואגת שישרשרו:בר!בר!בר!בר! הכי יפה:אופק...ושוב פעם עם היא בפורום שלנו...חחח... הכי שתלטנית:לא יודעת הכי מתוקה:לא יודעת...אני מסתדרת עם בר, ואדוו'ששש הכי מפתיעה:אורי...:) את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מהבנות של הפורום):ברררררררררררררררררררררררר הכי אתם רוצים לדבר בפון:אממ...אדווה הכי הייתם רוצים להכיר:אדווה, אופק, שירה... הכי הייתם רוצים להעיף:את המציפניות הדורשות! מי? הצמד הכי מצוגע בפורום (ואני לךא רומזת שתרשמו אותי ואת בר):אממ...חח...חסויי הילדה הכי טיפשה:אני...לפעמים צריך להודות באמת... הילדה הכי מטרידנית:כל אלה שאין להם חיים ומעליבות את הבויז! הכי מציקה:כמו בסעיף הקודם! סיימתיי סוף סוףףף!

עונהההההההה :))

מי לפי דעתכם: הכי אוהבת את אדם:אורניתוש הכי אוהבת את אושרי:אניייי אנייייי ורק אניייי הכי אוהבת את ערן:לא'דעתתת... הכי אוהבת את אביחי:שרינוש הכי אוהבת את שרון:אין לי שמץץ... הכי משוגעת:שירןןן הכי מחורפנת:שירןןן הכי דפוקה (מהמובן הטוב):שרינוש הכי חמודה:אוקי יש הרבה...אז ככה:אדווה שרין אדר אורנית בר והילוש.. מי ששכחתי סוריי...אוהבת את כולכן!! הכי ביישנית:אפחתתת הכי צנועה:ושוב כולן!! הכי כישרונית:אורניתוש הכי במפגשים (מי לא מפספסת):אופק הכי קרציה:אלה שפותחות סתם שרשורים ל:____ אני אוהבת אותךךך חיימשליייי....יוווווו אני יכולה להרוג מישו בגלל זה!!! הכי מצחיקה:שירן-חח זוכרת שראינו תתוכנית הזו בטלווזיה וירדנו על כולם?!חח הרגת אותיי.. בעלת היציאות הכי דפוקות ומצחיקות:אניייי חח סתם סתם :p הכי הרבה כותבת הודעות:נראה לי שאדר... הכי פותחת הכי הרבה שרשורים:כל המפגרות עם מה שאמרתי למעלהה... הכי אחראית:לדעתי..אדווה הכי דואגת שישרשרו..וואה ווואה שוב בר!! הכי יפה:שאני יראה אותכן..אני יגיד :) הכי שתלטנית:אני חושבת שאפחת לא שתלטנית! הכי מתוקה:נופרוש..חח הנה!! הכי מפתיעה:מאיזה בחינה?! את/עם מי הייתם הכי רוצות לראות:אדווה ושרין... הכי אתם רוצים לדבר בפון:אני חושבת שאם..ממ..המנהלת!{רעות} הכי הייתם רוצים להכיר:אדווה (היא גרה הכי קרוב אלי) הכי הייתם רוצים לעיף:חס וחליללהההה את אפחת!!! מי הצמד:בר ואורנית!!חעחע הילדה הכי טיפשה:כל אחת חכמה!!באופן שלהה.. הילדה הכי מטרידנית:אלה שנכנסים לפורום ויורדים על הבויז..בזזזז מעצבן אותייייייייייייי הכי מציקה:אותו דבר.. נגמרררררר סורי אם שכחתי מישי אוהבת את כולכםםם!!!!!

אדרררר

New member
חיחי שיראלווו'ש

גם את חמודה
אותךךך

עונהנהנהנהנהנהנהנה חעחע..../images/Emo6.gif

מי לי דעתכם? הכי אוהבת את אדם?אורנית.. הכי אוההבת את אושרי?אני
הכי אוהבת את ערן?ממ..ליטל הכי אוהבת את אביחי?שרין הכי אוהבת את שרון?ממ..לא'דעת חח..
הכי משוגעת?ממ...נדמה לי שאני הכי משוגעת פה..
הכי מחורפנת?ממ...מלודי הכי דפוקה[מהמובן הטוב]?מממ...אורי הכי חמודע?ממ..אורנית..
הכי ביישנית?מתוקות שלי..אצלנו אין ביישניות!!כולן פה שטוטניקיות
חעחע.. הכי צנועה?כנ"ל הכי כשרונית?ממ..יש הרבה.. הכי במפגשים[לא מפספסת?אופק הכי קרציה?כל החדשות שפותחות כל הזמן שרשורים חדשים!!
הכי מצחיקה?ממ..אני ואורנית בימי שישי חעחע..
בעלת היציאות הכי דפוקות ומצחיקות?ממ..לא'דעת..
הכי הרבה כותבת הודעות?מממ.. פותחת הכי הרבה שרשורים?שוב..כל החדשות שפותחות סתם שרשורים!!
הכי אחראית?אני
אוישש..איך שאני אוהבת להחמיא לעצמי
הכי דואגת שישרשרו?אני ואורי הכי יפה?חעחע..קשה לבחור אבל..בחרתי בעצמי..
הכי שטלתנית?ממ..אורי..[רק שלא תהרוג אותי
] הכי מתוקה?אמ..אמ..אמ..אמ..אורנית..
הכי מפתיעה?רעות..פעם פה פעם לא פה..או שהיא באה בהפתעה..!!חעחע.. את\עם מי? הכי הייתם רוצים לראות[מהבנות של הפורום]?אורנית.. הכי הייתם רוצים לדבר בפון??עם אושרי.. הכי הייתם רוצים להכיר??מממ...נדמה לי שאני כבר מכירה את כולן חח..חוץ מהחדשות..
הכי הייתם רוצים להעיף?את כל הפקאצות שנכנסות לפורום ורושמות דברים רעים על הבויז!!!!
[ושמישו ינסה לעצור אותי
]חעחע...
מי? הצמד הכי מצ'וגע בפורום?ממ..ממ...לא'דעת..לא מבינה בזה חח...
הילדה הכי טיפשה?אני..
הילדה הכי מטרידנית?לא יאפה....חחח..יש כ"כ הרבה..
הכי מציקה?כנ"ל

אני לא מאמינה על עצמי!!../images/Emo12.gif

כמה כתבתי?! כמה אייקונים[או איך שאומרים את זה לעזאזל חעחע]?! יוו..אתן בטוחות שזאת אני כתבתי את זה?! אנ'לא מאמינה..

חחח בר הרגת אותיי....!

ווואלה טוב שהזכרת מלודי גם מתוקה ומשוגעת! ומה הכינוי של אופק בפורום? חחח עוד מעט יתחילו לבקש חתימות מאורי מרוב שפירסמת אותה!חחח

../images/Emo10.gifאת מעליבה אותי..../images/Emo10.gif

גם אותך הזכרתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
חח....סתם מאמי אל תזלזלי אני מבקשת חח..[במובן של צחוק!!!!!!]

תוריייי עכשיוו..חח אני ינסהה!

הכי אוהבת את אדם :שירה וסנדרה ומלא בנות חחח הכי את אושרי:ברר ברורר! הכי את ערן:לא יודעת.. הכי את אביחיי:אניי !! הכי את שרון:גם לא יודעת חחח תעדכנוו אותי בזהה!חח הכי משוגעת:כולםם אבל במובןן הטוב של המילהה! הכי מחורפנתת:אין חחח הכי דפוקה:איןןן!חחח הכי חמודהה:כול הבנותת כפרה אניי על החיים שלכםם חחחח הכי ביישנית:אין דבר כזה אצלנו בפורום חח הכיי כישרוניתת:אורניתתתתתתת הכי במפגשים:הרבה בנותת! הכי קרציה:כולםם מתוקותת! הכיי מצחיקהה:מממ לא יודעתת בעלת היצאות הכי דפוקות ומצחיקות:ברר חחחח הכי הרבה כותבת הודעות:גם ברר חחחח פותחת הרבה שירשורים:החדשותת נראה לי.. הכי אחראיתת:מלאא למשל:בר ,מור , שירה ,ועודד מלא בנותת הכי דואגת שישרשרו:שירה מור ובר חחחחח הכי יפה:לא יודעתת לא ראיתי הרבה אבל מי שראיתיי ממש יפהה חח קבלו מחמאהה ;) הכי שטלתנית:איןןן הכי מתוקהה:טוליי..בר...מור..שירהה..אדר...אורנית....אוריי..שיראלוששש...רותםם...ירדן...אור...נויי..מלאאא קיצרר כול הבנותתת! הכי מפתיעה:טוליי תמיד יש לה תמונות יפותת חחחח הכי הייתי רוצה לראות:אתת כולםםםםםם הכי הייתי רוצה לדבר בפוןן:לודעתת כי כולםם חמודות אליי!חולהה עליכןן! הכי רוצה להכירר:אמממ לא יודעתת זה קשה כי כולןן נשמותת אחת אחתת אתןן מאמיותת! הכי הייתי רוצה להעיף: אפחתתת! הכי משוגע בפורוםם:אורניתת וברר חחח שרוטותת שליי :)))) הכי טיפשה:איןן דבר כזהה קיצררררררר חידוןןן קשההההה

למעלה