אנשי הפורום-2!

Oo חנוש oO

New member
../images/Emo182.gifאני../images/Emo182.gif

מי לפי דעתכם(ונא לא להגיד את עצמכם!) הכי אוהב את אדם: בר הכי אוהב את אושרי: ליה!!! הכי אוהב את ערן: קרן הכי אוהב את אביחי: נוי הכי אוהב את שרון: אופק ההכי הכי שלנו(ולא לקחת ללב!): הכי משוגע: נוי הכי מחורפן: בר הכי דפוק (מהמובן הטוב): הכי חמוד: ליה הנשמה שלי! הכי ביישן: ? הכי צנוע:? הכי כישרוני: אופק הכי במפגשים(מי לא מפספס מפגשי מעריצים): אופק הכי קרציה: ? הכי מצחיק: (תנו לי לחשוב על זה) בעל היציאות הכי דפוקות ומצחיקות:? הכי הרבה כותב הודעות:? פותח הכי הרבה שרשורים:? הכי אחראי(כזה שאכפת לו מהפורום):המנהלות הכי יפה: כולן הכי שתלטן: ? הכי מתוק: ליוש חח הכי מפתיע: ? הכי מאוכזב מהקדם: אניייי!!!!!!! הכי חדש:? חשים מנהלים(מהמובן הטוב):? דואג הכי הרבה שישרשרו:? דואג להביא חדשות:? פותח שרשורי אוף טופיק:? מתנהג כמו מנהל:? את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מאנשי הפורום): את ליוש ואופק ובעצם את כולם! הכי אתם רוצים לדבר בפון: אנימדברת כבר בפלא עם ילדות הכי הייתם רוצים להכיר: כולן הכי הייתם רוצים להעיף: אפחת מי? הצמד הכי מצוגע בפורום: הילד הכי טיפש: המתחזים הילד הכי מטרידן:כנ"ל הכי מציק:כנ"ל חוסר חמצן: ? מי הכי הרבה שמים לב לחיסורו בפורום?! לטיעון ושיפור: לשפר?! לפרגן?!

בר יוסף

New member
וואי שחכתייייייייייייייייייייייייי

אוהבת את אדם: דנדוש הנסיכה שליי יאא איך שחכתי:(

לירויוש

New member
עונהה

מי לפי דעתכם(ונא לא להגיד את עצמכם!) הכי אוהב את אדם: ברוש ודנדוש הכי אוהב את אושרי: א-נ-י ואני לא יכולה שלא לרשום תצמי:] תודה לכל מי שרשמה אותי הכי אוהב את ערן: מממממ אלה הכי אוהב את אביחי: נויוש [למרות שהיא לא מראה] הכי אוהב את שרון: שירנוש וטולי ההכי הכי שלנו(ולא לקחת ללב!): הכי משוגע: בר הכי מחורפן:^^ הכי דפוק (מהמובן הטוב): בר הכי חמוד: דורינוש ברוש אורטלוש ספירוש ודנדוש אוהבת אותכם הכי ביישן: ממממ לא יודעת הכי צנוע: ^^^ הכי כישרוני:^^ הכי במפגשים(מי לא מפספס מפגשי מעריצים): לא היה הרבה זמן הכי קרציה: אמממממ אני לא יגיד:/ הכי מצחיק: אני ובר שילוב מנצח חחחחח בעל היציאות הכי דפוקות ומצחיקות: בר החרמנית הכי הרבה כותב הודעות: לא יודעת פותח הכי הרבה שרשורים: ^ הכי אחראי(כזה שאכפת לו מהפורום):^ הכי יפה: דורינוש ברוש אורטלוש ספירוש ודנדוש אוהבת אותכם הכי שתלטן: :/ הכי מתוק: הכי מפתיע: הכי מאוכזב מהקדם: לא מאוכזבת! הכי חדש:

עונהנהנהנהההההההההה

מי לפי דעתכם(ונא לא להגיד את עצמכם!) הכי אוהב את אדם:בר וספיררררר הכי אוהב את אושרי:אורטל ודורין וגיא הכי אוהב את ערן:קרןןןן הכי אוהב את אביחי:אמ......לא מכירה@! הכי אוהב את שרון:[אאאאאני] ו......יפית אני חושבת.. ההכי הכי שלנו(ולא לקחת ללב!): הכי משוגע:אין משוגעיםםםם הכי מחורפן:איןןןןן הכי דפוק (מהמובן הטוב):אין הכי חמוד:ספיר ו...גיא הכי ביישן:אין :) הכי צנוע:אין :] הכי כישרוני:כולםםםםםםםםםם הכי במפגשים(מי לא מפספס מפגשי מעריצים):לא'דעת הכי קרציה:\= הכי מצחיק:כולם בעל היציאות הכי דפוקות ומצחיקות:כולםםםםםםםם הכי הרבה כותב הודעות:כולםםםםםםם פותח הכי הרבה שרשורים:החדשיםםםםםםםםםםםם והמנהלים~! הכי אחראי(כזה שאכפת לו מהפורום):המנהלים הכי יפה: ספיר בר דורין דניאל הכי שתלטן:אין... הכי מתוק:כולם הכי מפתיע:כולםםםםםם הכי מאוכזב מהקדם:כולםםםםםם הכי חדש:לא'זוכרת חשים מנהלים(מהמובן הטוב):אלה שכל הזמן רוש/מים "לא לפתוח שירשורים" ופותחים בעצמם ואח"כ מבקשים סליחעעעעעעעעעעע דואג הכי הרבה שישרשרו:כולם0 דואג להביא חדשות:המנהליםםםםםםםםםםם פותח שרשורי אוף טופיק:\= מתנהג כמו מנהל:המנהלים את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מאנשי הפורום):דורין הכי אתם רוצים לדבר בפון:\= הכי הייתם רוצים להכיר: \= הכי הייתם רוצים להעיף:את מי שכתב את השאלון הזה :] חחחח סתם אורנית מי? הצמד הכי מצוגע בפורום:דורין ונוי הן מתנהגות כמו בעל ואישה... הילד הכי טיפש:\= הילד הכי מטרידן:\= הכי מציק:אלה שבאים ומקללים את הבויייייייז חוסר חמצן: מי הכי הרבה שמים לב לחיסורו בפורום?!לא'דעת

כנסו דחוף יה מעליבות

אותי אף פעם לא שמים למה כי אני קטנה ממכן??!?! אז זהו זה אמור להיות פורום משותף שכל אחת תומכת בשנייה ואני מבינה שאתן לא רוצות ליתמוך בי אתן יודעות מה לא צריך!!!

ילנה ממש לאא...

המשחק הזה אמור להראות מי מכיר את מי ומי חושב על מישהו מה הוא... אם לא כתבו אותך זה לא כזה עיניין..אני בטוחה שיש לך פה חברות ושאוהבים אותך פ... אולי לא מכירים אותך מספיק בפורום... אין לך מה להפגעע...

למעלה