אנשי הפורום. |דבשז"ל|

אנשי הפורום. |דבשז"ל|

נמאס לי מכם לגמרי. תפסיקו לריב!!! ארג!@ אי אפשר לחיות בשלום והרמוניה?! אוקיי, לא, אי אפשר-אבל תפסיקו עם זה. נמאס לי מכם. תריבו כמה שבא לכם, לא מול העיניים שלי. יש לי מספיק אנשים ילדותיים בחיים שלי ואני לא צריך אתכם עכשיו, אתם בוגרים. ואני נשבע לכם, וזה לא איום, אם ריב בין שני אנשים מגיע לרמה אישית, אני מנתק עם מי שהתחיל את הריב קשר (טוב, נו, אולי זה כן איום... אבל זה נכון).

Lettuce Girl

New member
מי רב?../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

אתה ראית מישהו רב? כי אני לא... כלומר.. אנחנו רק מפגינים את אי שביעות הרצון שלנו אחד מהשני בצורה.. קצת בוטה... זה הכל... וגם זה לא.. חוצמזה, שמי שעושה את זה, שיהיה לו בכיף. מה איכפת לך?

שרוני, לאב...

זה כמעט כמו להגיד "אנחנו לא רבים, אנחנו רק מתעצבנים, צועקים, רוצים לרצוח אחד את השני בגלל אי הסכמה קטנה... זה ריב? |תמימות מזוייפת|".

Lettuce Girl

New member
אבל זה באמת לא ככה..../images/Emo15.gif

קח את זה ככה: X, לא אוהב את Y, ואומר לו את זה. Y לא מגיב, או מגיב ונעלם. ככה לא יכול להתפתח ריב! או בדרך אחרת קצת: X, לא אוהב את Y, ואומר לו את זה. לא משנה אם Y מגיב או לא, כי הוא באיגנור של X, שוב אין סיכוי להתפתחות של ריב. Z מגן על Y, וX מתחיל לריב עם Z, הריב לא ימשך, כי ניצי תופיע משום מקום. אי-אפשר-לריב-בקשט-בפורום-המטופש!

King Of Kromags

New member
תבין, זה לא ריב../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אנחנו כולה חולקים מעט אחד על השני ומתדיינים על זה במירק. גאד, איך אתם מקצינים הכל...

HuGo Hell

New member
../images/Emo26.gif עד לפה ../images/Emo36.gif../images/Emo1.gif

כמו שכל גולש לא יודע. לתפוז יש חוקים בסיסים, וזה נוגע לפורום הזה. יש חוק שנוגע לעלבונות, קללות ולפגוע בגולש אחר. ואתם עשיתם את זה בימים האחרונים יותר מידי ו... נחשו מה? לי נמאס. אני לא יכול לסבול יותר את הדיבור הזה והעלבות על התמונות של מיקה, דנה ורוני, זה פורום! ובלי נושא, אם הן ירצו - הן יעלו תמונות! ואתם יכולים לבקש בנימוס ולא בצורה מגעילה ובשם בדוי. ואני מדבר על להתגרות באנשים עם הערות של "הוא אמר אלוהים גדול! גדול!" או "עכשיו את תהיה קרחת בתמונות"? אלוהים תשמור נא, מה עובר עליכם? ושלא נדבר על ההודעה שמישהו רשם לרועי. אלוהים, דיי לריב גם! אז אתם לא מסתדרים ולא מחבבים זה את זה, יופי! אתם בפורום ובמקום שאתם תראו אחד את השני כל הזמן וזה לא ישתנה אלא אם המישהו הזה יעזוב. מה שאפשר לעשות זה פשוט לשתוק, לשים אותו באיגנור, להתעלם ופשוט לא לשים לב אליו. אני ממש לא קולט איך הגענו מקהילה שיחסית מגובשת שרק שניים לא הסתדרו בה ממש - אבל! לא דברו אחד עם השני ואם הם דברו הם לא בידיוק רבו. לאנשים שכמעט ואף אחד לא סובל כמה אנשים. וכמו שאמרתי, בפורום אחרים אפילו שאתה לא ממש מחבב מישהו, אתה לא אומר לו דברים מגעילים בשביל לריב איתו, אתה פשוט שותק ולא גורם לריבים מיותרים. אני לא אומר לכם לחבב אחד את השני, רק פשוט תפסיקו עם הצורת דיבור הגועלית הזאת שפוגעת באנשים וגורמת ריבים. פשוט דיי! ואני לא אומר שאני צדיק. חס וחלילה. גם אני הולך להפסיק להתחייס למישהו הזה זמעצבן אותי בזמן האחרון ופשוט לעבור הלאה במקום להמשיך לריב וקלל אחד את השני במשך כל הזמן שאני והוא נהיה פה. ביחוד שזה מערב אנשים תמימים שרוצים שתפסיקו לריב ואז לבסוף יוצא שהם נכנסים לריבים ואז רבים איתם וסתם בלגן. ופה אני מזמין את ניצן להגיד את דבריה בנושא
תודה.

King Of Kromags

New member
אוי באמת.-___-../images/Emo103.gif

זה כמו שאני אגיד לאנשים שיפסיקו להיות מניאקים! כי, בינינו, מי אתה שתבקש את זה?

Lettuce Girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

רוצים לריב? בכיף. בעיה [או שלא ממש..] שלכם..

HuGo Hell

New member
טוב... אבל.. ../images/Emo1.gif

לפחות אל תרשמו קללות/הערות מעצבנות שגורמות לריבים על גבי הפורום.

Charmed 4ever.

New member
תריבו כמה שבא לכם |חלב|

בלי לקלל ובלי לעלות לי על העצבים! ובלי להינות מזה! בוף כולם מתנפלים עליי ואני חוטפת התמוטטויות עצבים וצעקות מכולם!

למעלה