אנשי הפורום בהחלט ימצאו עניין בזה

c a s p i

New member
אנשי הפורום בהחלט ימצאו עניין בזה

זהו קליפ הנוגע לאלימות במשפחה.... אשמח עם תוכלו להעיר ולהאיר את עיניי לדברים נוספים הנשקפים ממנו.... כמו כן הקליפ גם משתתף בתחרות קליפ צעיר ובעזרתכם (אם תדרגו) יוכל הקליפ להגיע לתפוצה יותר רחבה ולהעלות למודעות את הנושא..... תודה! לא אומרת כלום

לקשמי

New member
קליפ קשה

לי באופן אישי קשה לצפות בדברים שקשורים לאלימות, אבל אם זה מעלה את המודעות בקרב אנשים, אני בעד. אני רק אוסיף שעוד אחד מהדברים שנשקפים ממנו הוא שאלימות במשפחה זה אומר אלימות של גבר כלפי אישה. ואני לא מתעלמת מהעובדה שברוב המקרים זה אכן כך, אבל יש גם מקרים הפוכים והיה כדאי להעלות את המודעות גם לצדדים האחרים של אלימות במשפחה. להראות את התמונה בכללותה, שבה גם נשים יכולות להיות אלימות וגם גברים לפעמים מושפלים. ולמי שמתכוון להאשים אותי בצדקנות נשית, זה שאני אישה לא מקנה לי את הזכות להיות אלימה. אין סיבה שנתייחס לנשים אלימות יותר בסלחנות ובאהדה בעוד שגברים אלימים הם ה"רעים".

פסטורליה אל מול המוות

סרטון מצויין הממחיש את הנושא המדובר. אב, אם, בת. לכאורה בית נקי וטהור. אינו משדר מצוקה. בקבוקים ותפוחים על השולחן. האם שוטפת כלים. הפחד המשתק בעיניים. הבת יוצאת החוצה לשאוף אוויר, להתנתק מהמציאות הקשה, אל הפסטורליה. האם שקטה, עצורה, הפנים נפוחות הטלפון שמסמל את התקשורת לעולם הרחב מתגלגל לאיטו על הרצפה. אקדח המוות. האם כורעת. לאב מבט קר בעיניים. ולבסוף הברז המטפטף. תחילה הטיפות זורמות בקצב מהיר יחסית ולקראת הסוף המר, הטיפות מטפטפות לאט עד שנעצרות, ממש כמו הלב שנדם, הנשמה שמתה. וזהו, היא לא אומרת כלום. כולם יודעים, אך היא לא אומרת כלום, לא שומעת כלום. מוות ידוע מראש. סוף.

למעלה