אנשי העגלות

צנטריול

New member
אנשי העגלות

והמנעולנים, והמובילים, והמלצרים וכדומה: מה הפתרון שלכם לכמויות המזומנים שבידכם? הרי אי אפשר ללכת עם הכל בכיס ובטח שלא להשאיר בדירה מוסלק במבצר הבלתי חדיר שמאחורי התחתונים בארון. מה עושים?

mt98

New member
משקיעים בבורסה.

מוזר, זה בדיוק אותה בעיה שיש לסוחרי סמים. למה שלא לחבורה בברודווי פינת שבעים ושבע ותשאל אותם? (במחשבה שניה, הם עלולים לפתור לך את הבעיה בצורה שלא תמצא חן בעיניך)

מה פתאום...

אני לא יודע איך זה עובד עכשיו בתקופה שהייתי בניו יורק לפני 4-5 שנים כל אחד יכל לפתוח אם אני לא טועה. או שהיו צריכים סושול סיקיורטי או איך שכותבים את זה. עכשיו אני גם בארה"ב אבל לתקופה קצרה ואני לא צריך בנק אז לא יודע איך זה עובד היום.

צנטריול

New member
צוחק?

הוא הציע לי את זה בעצמו. אמרתי לו "כן, זו גם אפשרות, אחשוב על זה" פחחחחחחחחחח בכל אופן, ביררתי ב-Bank of America וזה אפשרי. כל מה שצריך זה דרכון ורשיון נהיגה זר

זה היה יותר בכיוון של לגרום לך לחשוב

לפני שזה אתה עושה את זה, איך זה להיות עובד-זר נטול-זכויות שהמעסיק יכול להתעלל בו כמה שהוא רוצה משום שהוא אינו יכול לגשת להתלונן אצל השלטונות משום שהוא עבריין הגירה.

סלסרו

New member
$57,000 על עבודה של כמה חדשים? ../images/Emo12.gif

אין מצב. בכל מקרה, אני מקווה שהיא תנצח. אני לא יודע אם היא יכולה לתבוע בבמ"ש ישראלי על הלנת שכר שנעשתה מחוץ לגבולות ישראל, אבל אם כן, מגיע להם שבימ"ש יתן להם את הדין בשיניים. יש יותר מדי סיפורים כאלה, ולא סביר שכולם מצוצים מן האצבע.

Woking

New member
יכולה

תיכף בטח יגיעו החברים המלומדים, אבל באופן עקרוני, זה תלוי בבית המשפט. היא צריכה לשכנע את בית המשפט שיש מקום לנהל את הדיון בישראל. ברור שעו"ד של הצד שני יטענו להיפך. בית-המשפט יצטרך להחליט. בנוסף נשאלת השאלה איזה דין חל, האם הדין הישראלי או אמריקאי. ולסיום, נשאלת השאלה האם היא יכולה לאכוף את פסק הדין. מי לעזאזל הולך לעבוד אצל חברה שקוראים לעצמם "הסופרנוז"?!

ofir1985

New member
לפי המלצות של חברים שעשו את זה..

1. שלח למשפחה בארץ דרך הדואר/union express 2. קנה ני"ע בריזיקה נמוכה או אג"ח דרך ברוקרים. 3. קנה כספת נורמאלית וקבע אותה בדירה שלך.. ב1 אתה צריך להיזהר כי אם אני לא טועה אי אפשר לשלוח סכומי כסף גדולים מידי גם בגלל מכס(ישראל) וגם בגלל מס הכנסה(ארה"ב וגם ישראל) אז תבדוק מה תקרת המקסימום.. גם ב2 יש בעיות..

למעלה