אנשי היקרים.....(מאוד)...

*-*SUNSHINE*-*

New member
אנשי היקרים.....(מאוד)...../images/Emo9.gif

עלי להודיע לכם ש... השבוע,לא אוכל לקרוא ולהגיב על ההודעות<איזה חמודה אני מודיעה מראש...
> כי אני... האמ.... להגיד? טוב נו... שלוש ארבע ו... הנה זה בא... ותאמינו או לא אני מאושרת... אני יוצאת לגד"נע!!!!! היום לו חיכית סופסוף בא...אהה כן,יום ראשון... אז חברי הפורום היקרים לי מאוד....תהנו,לא ללהשתולל,לסדר את החשר ולאכול שלוש פעמים ביום טוב? יופי
ב
-שני-

keren007

New member
אווווווו!!! ../images/Emo12.gif

אייייייייייזה כיף לך! תמיד רציתי לצאת לגד"נע!!! מה זה גד"נע?....
לא משנה..... בכל מקרה... אני מחר בבוקר יוצאת לחרמון וחוזרת בערב... אבל! אם את רוצה... את יודעת... את יכולה... למנות אותי למחליפה זמנית את יודעת... לא אכפת לי להיות כחולה לכמה זמן...
לא משנה.... תהני בגד"נע... קרן >שמקווה להיות כחולה....<

*-*SUNSHINE*-*

New member
בווווווו!!!!

מה זה גדנ"ע???? שיים אונ יו!!! יענו,בושה עלייך וקקה בידייך!!!! גדנ"ע-גדוד נוער. הכנה לצבא שעושים בכיתות י"א... להנות?אני מאווווווד מקווה שאני אהנה,ואני כמעט בטוחה שכן.
ולהיות כחולה?אני לא להיות ממש יודעת איך ומי מה מו....אבל אני יכולה להכריז בהודעה רשמית וחגיגית שאת המחליפה שלי? סבבוש אשכים?
-שני-

*חמודה

New member
אהמ...אהמ....

לשני..... תהני בגדנ"ע, חמודה!!!!!!! ולקרן....עוד פעם לחרמון????? לא מספיק פעם אחת? מסכנה, חיים עוד פעם בא....? מה עם יהודית´לה? קרן, יש לי הודעה חשובה בשבילך הנה זה מגיע.... אני ברוגז איתך!!!! אל תעשי את עצמך...את יודעת בדיוק למה!!!! כן, כן, כאילו שאת לא יודעת למה.... לא, לא נכון!!! סתמי.... סתם!!!!! עבדתי עליך וקקה בידיך והחתול השתין עליך והכל עובר אליך

למעלה