אנשי האוטובוס

tot15

New member
אנשי האוטובוס

מאחר ואני כבר שנתיים מבלה 3 שעות ביום באוטובוס הצלחתי להכיר את אנשי האוטובוס נתחיל בנהגים יש נהגים שאומרים יפה בוקר טוב או שלום יש נהגים זועפים " יאללה לעלות לעלות אני סוגר" יש נהגים (שאני הכי שונאת) אדישים יש להם את כל הזמן בעולם נוסעים לאט לא עוקפים הנוסעים בבוקר כולם רעננים יפים מאופרים יש את אלו שקוראים עיתון או ספר יש כאלו עם הווקמן או הדיסקמן יש כאלו מעופפים בוהים באיזו נקודה שעה וחצי יש כאלו שמנסים לפתח שיחה ואני עושה כמעט את הכול כל יום משהו אחר לפי מצב הרוח בחזור חצי אוטובוס יושן והחצי השני מסתכל עליהים חחחחחחחחחחח

ושכחת את אלה ../images/Emo8.gif

שעומדים עם היד למעלה, ושכחו שלא שמו דאורדורנט בבוקר פיחסססססססס

חתולון*

New member
צודקת קרן

אני מאלה עם היד למעלה חוטף את הכאב ראש לכן, לא נוסע באוטובוס נוהג בעצמי יום נעים חתולון

yafit75

New member
תשמעי לי אחותי,,,

תוציאי רשיון,,,, ואם יש לך,,,, תקני רכב,,,,,, תחסכי לך את כל הנודניקים האלה,,, עם הריחות של הבשמים על הבוקר,,, והריחות של הזיעה, של אלה שלא מתקלחים,,, ולפעמים,,, יש כאלה שעוד לא שטפו פנים,, וכבר עלו לאוטובוס,,,, ואלה שמציצים בעיתונים,,, כשמישהו אחר קורא,,,, תאמיני לי בובה,,, רק תרוויחי,,,,

tot15

New member
יש לי רשיון ויש לי רכב

חסר לי ביטחון עשיתי תאונה ומאז שנתיים לא נהגתי ועכשיו רק התחלתי לנהוג שוב עם בעלי

yafit75

New member
ואאאאאאאאאאאאא הי תות , בואי שנייה,

תקשיבי טוב,, קחי את ההגה בידיים,,, תתפסי את הבטחון,,,, תכניסי לך את זה טוב טוב טוב לראש,,, שאת נוהגת מצויין,,,, (למרות שעוד לא ראיתי אותך נוהגת, אני מאמינה,,,) ויאללה תחזרי לכביש,,, ואם זה לא יעזור,,, כשאני אבוא לתל אביב (חולון) לשבת אצל ההורים,,, אני יחזיר לך את הבטחון,,, ויבוא יום ואת תסעי לאילת לבד,,, אה? איך.??

yafit75

New member
שמענו עליך??? למה,,,,

אני נוסעת להורים שלי פעם בשבועיים,,,, ביום שישי, בדרך כלל אני יוצאת לבלות קצת,,, או שאני נוסעת לחוץ בבת ים,,, מתה על המקום הזה,,,, רוצה לבוא.??

yafit75

New member
השבת!!!!!

אפשר לקבוע כמה חברה מפה,,, לחוף בבת ים,, עם איזו בירה טובה,,,,

למעלה