אנשיפם אני בארץ!!!
S SHIRA2811 New member 23/9/02 #3 אני לא מכירה אותך ../images/Emo10.gif אבל- ברוך הבא לארץ!!! את יכולה לקרוא עלי קצת יותר למטה... כן, זהו. באמת איפה היית בארה"ב? אני טסה לשם באפריל.
אני לא מכירה אותך ../images/Emo10.gif אבל- ברוך הבא לארץ!!! את יכולה לקרוא עלי קצת יותר למטה... כן, זהו. באמת איפה היית בארה"ב? אני טסה לשם באפריל.
S SHIRA2811 New member 24/9/02 #6 תודה../images/Emo9.gif אבל אני מעדיפה לברר קודם כל במילים בטייק אוף. [משם העתקתי את זה]. יכול להיות שמיהרתי. תודה בכל מקרה!
תודה../images/Emo9.gif אבל אני מעדיפה לברר קודם כל במילים בטייק אוף. [משם העתקתי את זה]. יכול להיות שמיהרתי. תודה בכל מקרה!
A ALMIGHTY New member 24/9/02 #7 מה לעזאזל ? יא מטומטמת, את לא יודעת איך אומרים main וmine. לכי יא זונה!
S SHIRA2811 New member 24/9/02 #8 אין לך חיים!../images/Emo46.gif אתה שורץ פה בפורום, מעיר לאנשים- מקלל! לך כבר! לך, יא זבל...!
A ALMIGHTY New member 24/9/02 #9 ההההההה!../images/Emo6.gif העלבת אותי...תיכף אני בוכה! אני צריך משקה חזק כדי להקל על הכאב....מועעעהעההה!
ההההההה!../images/Emo6.gif העלבת אותי...תיכף אני בוכה! אני צריך משקה חזק כדי להקל על הכאב....מועעעהעההה!
A ALMIGHTY New member 24/9/02 #11 -:it was main../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את כותבת בחתימה שלך משהו שאת לא יודעת מה זה אומר אפילו! את היצור הכי פתאטי בעולם!!! כמובן אחריי...
-:it was main../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את כותבת בחתימה שלך משהו שאת לא יודעת מה זה אומר אפילו! את היצור הכי פתאטי בעולם!!! כמובן אחריי...
S SHIRA2811 New member 24/9/02 #12 אני יודעת מה הכוונה!../images/Emo46.gif יצור מגעיל... כן! כן! אתה כזה...! אתה יצור מגעיל. פתאטית?! וואי, טוב לפחות שאתה מודה בזה לגבי עצמך! פעם ראשונה שאתה צודק. אז מיהרתי, טעיתי. העולם (עדין) לא התהפך !
אני יודעת מה הכוונה!../images/Emo46.gif יצור מגעיל... כן! כן! אתה כזה...! אתה יצור מגעיל. פתאטית?! וואי, טוב לפחות שאתה מודה בזה לגבי עצמך! פעם ראשונה שאתה צודק. אז מיהרתי, טעיתי. העולם (עדין) לא התהפך !