אנשימשים...

Black Star

New member
אנשימשים...

אתם הולכים מחר לעצרת לזכר רבין, בכיכר רבין? אני מתלבטת, כנראה שאני אלך.. כל שנה הלכתי (בהתחשב בזה שהייתי גם באותה הפגנה, זה תמיד נורא נגע לי והיה חשוב לי). והשנה אני לא יודעת מה לעשות.. אני לא ממש יודעת על מישהו שהולך, עדיין... אני מניחה שהפחד שיקרה משהו, יחד עם כל האכזבה מהשלום, וסתם זה שעבר זמן... לא הרבה אנשים יבואו. לי אישית זה נורא חשוב, ותמיד אני יכולה ללכת עם אמא שלי. אבל... סתם מעניין אותי לדעת איך זה איתכם, ואם מישהו יודע על בני נוער שמתכננים לבוא.

Mind_Thief

New member
זה אומר ש...

כל שנה בעצם היה לאח שלך יומולדת ביום רצח רבין לא?

area 51

New member
הלוואי...

אני את האמת תיכננתי ללכת כבר כמה שבועות. לרוע מזלי המורה שלי לתושב``ע חשבה אחרת, והחליטה לקבוע את המבחן ליום ראשון. איזה מורים אכזרים יש במדינה הזאת... אני אישית חושב שזה מאוד חשוב ללכת, להפגין נוכחות. אני מקווה שהמון אנשים יבואו מחר, אך למרבה הצער, אני לא יהיה אחד מהם.

e-shfiyut

New member
בטח!!!!

אם לא כל אחד מאיתנו יזיז ת`תחת שלו ויבוא... מה יהיה??? תקחו יוזמה... זה לא קשה במיוחד אם אתם גרים במרכז.... לירן

פלומפי

New member
5 שנים לא הלכתי ואני לא מתכוונת ללכת גם השנה

בעיקר בגלל העובדה שאף אחד לא למד שום דבר מהרצח הנורא הזה. עם כל הכבוד שיש לי לרבין (ויש לי) אני חושבת שהעצרת צריכה להיות נגד האלימות אבל כמו כל שנה היא תהיה פוליטית וחסרת תוכן לחלוטין!

אף פעם לא הייתי.

חשבתי לבוא השנה ואז הבנתי ``מה, אני צריכה להפגין נוכחות כדי להראות שאכפת לי? מה זה? מבחן במתמטיקה?``

שני16

New member
אני הולכת

אני הולכת כל שנה,ואני הולכת גם השנה.... נכון שזה נהפך להפנינג גדול,אבל זה עדיין חשוב להיות שם,אני לא מפסידה את זה..... ואם זה מעניין אותך,אני הולכת עם התנועה......אם תראי חולצה כחולה....מי יודע,אולי זו תהיה אני..... שני

למעלה