אנשימשים... מי בא היום לשברולט? אוהבת באמת באמת (השתלטה עלי היום הרומנטיקה ..מוזר), נוקי
‡ ‡NoK New member 22/4/02 #1 אנשימשים... ../images/Emo8.gif מי בא היום לשברולט? אוהבת באמת באמת (השתלטה עלי היום הרומנטיקה ..מוזר), נוקי
אנשימשים... ../images/Emo8.gif מי בא היום לשברולט? אוהבת באמת באמת (השתלטה עלי היום הרומנטיקה ..מוזר), נוקי
H Hole In The Sky New member 22/4/02 #2 רומנטיקה? נוקי? רק אל.. תתחילי לזמזם שירי בריטני ספירס... תודה מראש. הממ.. כבר אמרתי לך אבל אני אכתוב שוב ש- אני אולי אבוא לשברולט..אם אני אמצא איך לחזור. וגם זאת פעם ראשונה שאני אההי שם, תהיו נחמדים.. :| HOLE <>>לא בטוחה שאני רוצה ללכת<<>
רומנטיקה? נוקי? רק אל.. תתחילי לזמזם שירי בריטני ספירס... תודה מראש. הממ.. כבר אמרתי לך אבל אני אכתוב שוב ש- אני אולי אבוא לשברולט..אם אני אמצא איך לחזור. וגם זאת פעם ראשונה שאני אההי שם, תהיו נחמדים.. :| HOLE <>>לא בטוחה שאני רוצה ללכת<<>
H Hole In The Sky New member 22/4/02 #3 מצאתי הסעה!!!../images/Emo73.gif אבל אחותי דפקה אותי, ספוילר היא לא רוצה לבוא. . . HOLE
‡ ‡NoK New member 22/4/02 #4 תצלבי אותה!! תסרסי אותה ../images/Emo8.gif חח..את יודעת שאני צוחקת.. אמממממ..תבואי לבד! אני שם!! אני ו-ויקי וחברה-של-ויקי...כולן דפקו אותי בסוף ות!!
תצלבי אותה!! תסרסי אותה ../images/Emo8.gif חח..את יודעת שאני צוחקת.. אמממממ..תבואי לבד! אני שם!! אני ו-ויקי וחברה-של-ויקי...כולן דפקו אותי בסוף ות!!
H Hole In The Sky New member 22/4/02 #5 איזה חמודה ויקי זה מה שאני אעשה! חוץ מלסרס אותה.. אין לה. . . וחוצמזה- אולי נקבע איפושהו נוקי? ונועה2 לא באה?? HOLE
איזה חמודה ויקי זה מה שאני אעשה! חוץ מלסרס אותה.. אין לה. . . וחוצמזה- אולי נקבע איפושהו נוקי? ונועה2 לא באה?? HOLE
† ††יהוה†† New member 23/4/02 #6 אני ראיתי אתמול בשברולט את נוקי ../images/Emo8.gif ונתתי לה חיבוק גדול !! ואשכים !! סתם באהבה עידו יהוה טל
אני ראיתי אתמול בשברולט את נוקי ../images/Emo8.gif ונתתי לה חיבוק גדול !! ואשכים !! סתם באהבה עידו יהוה טל
H Hole In The Sky New member 23/4/02 #7 אני רואה את נוקי כל יום ../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif HOLE בעצם... כמעט כל יום..
‡ ‡NoK New member 24/4/02 #10 איזה אנשים חמודים שלי!! ../images/Emo13.gif חחח..טנקס! אגב משי..סורי על האיחור בתגובה..היית יכולה לבוא!! לא נורא..יהיו עוד הרבה הזדמנויות... ו......מאחר ש.. נגמר לי מה להגיד אני אסיים ב.. נוקי..
איזה אנשים חמודים שלי!! ../images/Emo13.gif חחח..טנקס! אגב משי..סורי על האיחור בתגובה..היית יכולה לבוא!! לא נורא..יהיו עוד הרבה הזדמנויות... ו......מאחר ש.. נגמר לי מה להגיד אני אסיים ב.. נוקי..
H Hole In The Sky New member 24/4/02 #11 נוקי תיזהרי ../images/Emo18.gif מפינצ´רים... הם אונסים אנשים... HOLE >> דואגת לנוקי <<
‡ ‡NoK New member 25/4/02 #12 חחחחחחחחחח ../images/Emo3.gif אוטוטו הוא היה אונס אותי..האידיוט מטומטם..שנים של חינוך ושיחות לא עזרו..נשאר טיפש קוֹקְס..
חחחחחחחחחח ../images/Emo3.gif אוטוטו הוא היה אונס אותי..האידיוט מטומטם..שנים של חינוך ושיחות לא עזרו..נשאר טיפש קוֹקְס..
‡ ‡NoK New member 25/4/02 #13 חחחחחחחחחח ../images/Emo3.gif אוטוטו הוא היה אונס אותי..האידיוט מטומטם..שנים של חינוך ושיחות לא עזרו..נשאר טיפש קוֹקְס..
חחחחחחחחחח ../images/Emo3.gif אוטוטו הוא היה אונס אותי..האידיוט מטומטם..שנים של חינוך ושיחות לא עזרו..נשאר טיפש קוֹקְס..