אנשימימ

אנשימימ

שלומ לכמ חמודימ שלי!!!!!!! אני שומעת מלא נירוונה וזאת פעמ ראשונה שלי בפורומ..... רציתי לעשות סקר איזה 3 שירימ (ליכתוב בסדר עולה/יורד כש-1 זה הכי טוב) של נירוונה (השולטימ) אתם הכי אוהבימ. ובקשה אל תיכתבו לי "smells like teen spirit" אוהבת....... אני!

Mekhasheife1.

New member
קודם כל ברוכה הבאה!

והשיר שאני ממש אוהבת של נירוונה זה מהאנפלאגד : WHERE DID YOU SLEEP LEST NIGHT שיר ממש טוף!!!

tomgavish

New member
מישהו מוכן להגיד לי מה זה הקטע הזה

לכתוב בלי סופיות!!!!!איך אפשר לקרוא את זה זה כמו תשבץ!!!השירים שאני הכי אוהב זה.....Come as u are מקום שני Poly ושלישי MR. Moustache

WinterSunrise

New member
אני מבקש !!!!

זה של LEADBELLY !!! וקורט קוביין העריץ אותו ! הוא היה המלך של גיטרת ה12 מיתרים בבלוז משנות ה20 עד ה50 !

Mekhasheife1.

New member
אמממ ... תראי יקירתי

באנפלאגד זה רשום בתור WHERE DID YOU SLEEP LEST NIGHT ... אבל נגיד מקאזה זה גם רשום בתור MY GIRL ... אפשר גם ככה וגם ככה ...

שיייי

New member
כנ אני ממש לא מביננננננננ

למה אתמ לא כותבימ עמ אותיות סופיות ??? אופפפפפפ לא מביננננננננ

הכולללללללללללל!!!!!!!!!!!

כל השירים שלהם ענקיים!!!!! אני מעדיף את כל האלבום-in uteru אבל גם האחרים ענקיים ואם נתקלת ב-from the muddy banks of the wishkah אז תקני זה שווה!!!

The Exorcist

New member
יש לי דיסקים עם שירים נדירים שלהם

לאחד השירים שם קוראים I hate my self and i want to die וזה השיר האהוב עלי. ולמה את כותבת בלי אותיות סופיות? זה מרגיז.

tomgavish

New member
השיר שהזכרת\ה למעלה לא יצא על סידי

אלא עם מצאת את זה באיזה אוסף, או שצרבת

UTERO

New member
אני הכי אוהב את...

1. POLLY 2. WHERE DID YOU SLEEP LAST NIGHT 3. RAPE ME

The Exorcist

New member
Where did toy sleep last night

זה לא של נירוונה. אבל הגרסה שהם עשו הרבה יותר יפה מהגרסה המקורית. הגרסה המקורית היא בסגנון דרומי, מין קאנטרי כזה.

The Exorcist

New member
לא כותבים הזכרתה

כמו שלא כותבים הלכתה או ראיתה. הה´ בסוף מיותרות. וכמו שכתבתי, דיסקים נדירים. יש לי חמישה כאלה, עם הרבה שירים לא מוכרים והרבה גרסאות לשירים מוכרים.

tomgavish

New member
קנית את הקופסא החדשה של נירוונה?

זאתי עם כל הסינגלים שעולה איזה 200 שקל? אם כן אז זה יותר לאספנים, ודרך אגב אם יש פה אספנים של דברים של נירוונה מצאתי אתרים באינטרנט שמוכרים חומרים לאספנים באיזה 15 דולר לדיסק, תלוי מה מי שמעוניין שיצור איתי קשר במסרים.

למעלה