satlanit on high
New member
אנשימימימימ...
הודעה חשובה ביותר....דחופה ביותר ו....אמ אינ לכמ זיינ ליקרוא אותה...אל תיקרוא לא מחריכה אפ אחד..
קיצר... אממ עכשיו רק קראתי בפורמ נירוונה שרוני הלימפית משה רבינו עוזבת..אז בואו נעשה דקה דומיה לזיכרה... ו...לכווה שהיא תבלה גמ בלעדינו ובלא בלא... זה דבר אחד... דבר שני... אני שמחה בשביל כל אלה שהיו אתמול בבארבי ושהיה לכמ כיפ.. חבל שלא באתי.. תיכננתי אבל אחיות שלי הרסו לי הכל... עוד דבר... שאמ אני מחשבת נכונ זה יוצא דבר שלישי... לא יודעת מתי יוצא המחזמר רוק הישראלי האגדי מאמי... שבו ניכתבה השורה "מאמי או מאמי תיפתחי את הרגלימ ל-7 מדוקאימ..7 פלסטיניימ מאמי או מאמי תיפתחי את הרגליימ ל-7 מדוקאימ 7 פלסטינאימ 20 שנות כיבוש יותר לא נמתינ בזיכפה ובזרע ניגעל את פלאסטינ 20 שנות כיבוש יותר לא נמתינ בזיכפה ובזרע ניגעל את פלאסטינ הקשיבו עוד רגע לפני שאתמ מורידימ את המיכנסיימ ישמע אל...ויצחק..אחימ היו ואב לנו 1 בשמיימ הולידו אותכמ במחנה פליטימ בקיצ חמ ובחורפ קר הולידו אותי באיילת פיתוח נולדנו אותו הדבר כמו פועל ערבי ניצלו אותי בתחנת הדלק מעבר לדלפק אתמ ניתפסתמ גמ אני כעסתי אינ אחד שלא נידפק מאמי או מאמי...סיפורכ העצוב הכניס דיקאונ בליבינו...רק שאינ ברירה... נחושימ אנחנו...הלילה ניגעל את קולנו... גירשת את ילדינו...לשמ הדימוגרפיה... גזלת את שדותינו...לשמ הגיאוגרפיה... סגרת את בית הספר...לשמ הפנטגוגיה... קראת לנו נאצימ וג´וקימ...מתוכ דימגוגיה... נידפוק אותכ מאמי אה מאמי...מתוכ אידיאולוגיה... מאמי או מאמי תיפתחי את הרגלימ ל-7 מדוקאימ..7 פלסטיניימ מאמי או מאמי תיפתחי את הרגליימ ל-7 מדוקאימ 7 פלסטינאימ 20 שנות כיבוש יותר לא נמתינ בזיכפה ובזרע ניגעל את פלאסטינ 20 שנות כיבוש יותר לא נמתינ הקשיבו עוד רגע לפני שאתמ מורידימ את המיכנסיימ ישמע אל...ויצחק..אחימ היו ואב לנו 1 בשמיימ לא אתנ שהילדה שלי גישרה את ילדכנ... לא הפה שלי שהיה חתומ המר ג´וקימ עליכמ... לא הרגליימ הערבות שלי צעדו בחברונ ובשכמ ולא בעלי בכיסה הגלגלימ הוא הסיוט הציוני שלכמ מאמי אה מאמי נידפוק כי נידפקנו השהידימ שלכ המ התרגדיה שלנו מאמי אה מאמי נידפוק כי נידפקנו השהידימ שלכ המ התרגדיה שלנו העמ הפלסטיני שואפ לחופשי אל תיכחי את האונס בעופנ אישי 20 שנות כיבוש יותר לא נמתינ בזיכפה ובזרע ניגעל את פלסטינ בזיכפה ובזרע ניגעל את פלסטיינ" טוב אז קצת הגזמתי אמ השיר... למי שלא הבינ זה לא רק מישפט זה כל השיר
... בלא בלא קוראימ לו שיר האונס...בלא בלא אני בקרוב קונה את הדיסק של המחזמר...ואמ יוציאו לחדש אז אני יקנה גמ אותו...בלא בלא... אממ...אז חג שמח...ושתהיו ל
ולא ל
בהביי ולילה טוב רוני הסטלנית ל.
הודעה חשובה ביותר....דחופה ביותר ו....אמ אינ לכמ זיינ ליקרוא אותה...אל תיקרוא לא מחריכה אפ אחד..