אנשימים?

Galadriel 3000

New member
אנשימים?

בימים האחרונים אני מרגישה שיש... לא יודעת... מין חלל ריק כזה שמשתלט עליי משום מה... וזה גורם לי להיות נורא עצובה. :( ו... נכון שהחלטנו שמותר שרשור תמונות אחד לדף ולא פחות? אז בואו נהפוך לכזה את השרשור הזה! אוף מה הסרט הבא שיוצא של אורלנדו?

little bry

New member
מיכלוששששש ../images/Emo9.gif

אל תהיי עצובה!!! לכולם יש את הרגעים האלה שהם פתאום נהיים עצובים בלי שום סיבה, אבל זה עובר ואחרי זה יש רק רגעים טובים!! והסרט הבא של אורלנדו? אממממממ נראה לי שממלכת גן עדן או משו כזה לא?! ויאללהההההההה אנשות ואנשים שירשדור אורלנדו בשביל מיכלוש!

noabloom

New member
אוייי אל תהיי עצובה...

גם אני בדיוק במצב הזה ואני עוד יש לי מלא קריזות ו אני מועקת על כולם ואיזה דחף אחת כמעט הרסה לי לחלוטין את הערב של טרויה(אבל היא הרסה לי את כל היום במקום) וגם אני שואלת את עצמי למה לנשום מישהו משל לי על זה ודברים כאלה...והיה לי את זה רוב השנה....בקיצור אפשר לעבור את זה ויש אור בקצה המנהרה ואנחנו אוהבות אותך מאוד יש לך אייסי?

OB4ever

New member
הסרט הא זה לא ממלכת העדן

ממלכת העדן יוצא רק ב2005..הסרט הבא הוא חוף מבטחים

little bry

New member
נועההההההה

גם את עצובה?!?!!? אני לא רוצה שתהיו עצובות!!! תחשבו על זה שתמיד יש את התקופות האלה, שתמיד מרגישים בהם חרא אבל התקופות האלה עוברות!!!! לפני חודש גמני הרגשתי ממש ממש חרא, אבל בשביל זה יש את האנשים שאוהבים אותנו, ושהם תמיד יכולים לשמח אותנו!!! חוץ מזה, שאם רק תסתכלי על התמונות של אורלנדו יכול להיחות שתהיי פתאום שמחה!!! חחחחחחחחחח בקיצור השירשור מוקדש לשתיכןןן!!! מואה מואה מתה עליכן ואל תהיו עצובות!!!

noabloom

New member
איזה חמודה....

אני מרגישה ככה מסוף שנה שעברה עם הפוגות קלות...ובאמת רק אורלנדו מוציא ואתי מזה(את לא יודעת איזה מאושרת הייתי אחרי שודדי הקריביים את לא ראית דבר כזה..)

little bry

New member
חחחחח שודדי הקאריבים

באמת נותן תחושה כיפית אחרי שרואים אותו!!! אז למה שלא תראי אותו שוב?! או שתקחי את נד וקלי מבלוקבסטר או משו?! גם שם יש את אורלנדו, ואני בטוחה שתרגישי הרבה יותר טוב אחרי שתראי אותו!!! ואני קצת מבינה אותך, כי גם לי הייתה את התקופה המעצבנת הזאת, אבל זה עובר! ואל תרגישי שאת לבד או משו כזה, כי את ממש ממש לא! *רציתי להגיד את זה כי כשזה קרה לי אני הרגשתי לבד...
* ורק שתדעי שכולם פה בפורום תומכים בך, ואם רק תרצי לספר משו, אז כולם פה איתך וכולם פה אוהבים אותך!!! מואהההההההה! הנה עוד תמונה יפה

noabloom

New member
אם הייתי מספרת כל פעם שהדברים

האלה קורים לי הייתי מציפה תפורום והייתם מעיפים אותי רק שהוע שעבר ילדה נדחפת אחת כמעט הרסה לי לחלוטין את הערב של טרויה

little bry

New member
../images/Emo3.gif תמיד יש תאנשים המעצבנים האלה

שהורסים... ופשוט צריך לדעת לא לשים עליהם... לא להתייחס למה שהם אומרים, עושים בלה בלה. אל תתני לאפחד להרוס לך תערב!!!!!!!
וחוץ מזה, שאין מצב שהיינו מעיפים אותך!!!! נראה לך?!?!?!?!!?!?!?!?!!? לפעמים טוב להוציא את הדברים ולא לשמור אותם אולי זה מה שאת צריכה לעשות, וככה אולי תרגישי טיפה יותר טוב

noabloom

New member
ככה אני..

בתוך עצמי אני בד"כ לא מספרת לאף אחד..רק החברה הכי טובה לשי עלתה על זה אז היא עושה לי חקירות צולבות עד שאני מוציאה משהו

noabloom

New member
אוייי אל תהיי עצובה...

גם אני בדיוק במצב הזה ואני עוד יש לי מלא קריזות ו אני מועקת על כולם ואיזה דחף אחת כמעט הרסה לי לחלוטין את הערב של טרויה(אבל היא הרסה לי את כל היום במקום) וגם אני שואלת את עצמי למה לנשום מישהו משל לי על זה ודברים כאלה...והיה לי את זה רוב השנה....בקיצור אפשר לעבור את זה ויש אור בקצה המנהרה ואנחנו אוהבות אותך מאוד יש לך אייסי?

Anwanis

New member
יהיה בסדר בובה!

אני מאמינה שכל הרגעים העצובים שנוחתים על כולנו בתקופה האחרונה זה קשור ללימודים. להזכירך - עוד חודש נגמר! וגם אם עצוב לך מסיבות אחרות... אני בטוחה שיהיה בסדר. הכל עובר בסוף, תאמיני לי. הנה, תמונה יפה להרמת המורל. תרגישי טוב.

noabloom

New member
מדברים על אנשים עצובים..איפה רולדה?

(לי)...אני זוכרת שהיא הייתה עצובה שקצת בנות הגיבו על הסיפור (העוצר נשימה) שלה ואני פוחדת שהיא נעלמה בגלל זה...נקווה שזה רק מבחן מסריח...

little bry

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחח

וואלה רק עכשיו שמתי לב אליה חחחחחחחחח

למעלה