חשבתי שאת לא יוצאת בגללי! זנות!
ה האינקוויזציה הספרדית New member 9/2/04 #21 יש לי עוד נצל"ש... בתצוגת כדורגל לא משו בית"ר ניצחו את מכבי ת"'א 1-0. לא יאומן. כל הכבוד. גם הפעול ירושלים ניצחו את מכבי תל אביב בכדורסל!!! איזה יום גדול.
יש לי עוד נצל"ש... בתצוגת כדורגל לא משו בית"ר ניצחו את מכבי ת"'א 1-0. לא יאומן. כל הכבוד. גם הפעול ירושלים ניצחו את מכבי תל אביב בכדורסל!!! איזה יום גדול.
S s h e e p i t New member 9/2/04 #43 אני... לטיול השנתי יוצאת אבל חרמון ביטלתי היום... וביקשתי לצאת רק ביום שבת... כאילו עם ז-ח ולא מאשרים לי =\ מעצבנים!
אני... לטיול השנתי יוצאת אבל חרמון ביטלתי היום... וביקשתי לצאת רק ביום שבת... כאילו עם ז-ח ולא מאשרים לי =\ מעצבנים!
O ofrikit New member 9/2/04 #46 עוד דבר לאנשי ../images/Emo23.gif השרון... יש עוד מעט יום כייף עם קריוקי וכאלה תביאו מחר לביצפר 30 שקל ההרשמה עד יום חמישי! תבואו יהיה מצחיק!!!
עוד דבר לאנשי ../images/Emo23.gif השרון... יש עוד מעט יום כייף עם קריוקי וכאלה תביאו מחר לביצפר 30 שקל ההרשמה עד יום חמישי! תבואו יהיה מצחיק!!!
H HairyPoota New member 10/2/04 #61 לא זה לא! קוראים לזה כיף צוות מועצתי... קצת הגיון! נמאס מהט'ניקים של השנה!! הם מעפנים!! חוץ מאמרי הוא הכי חמוד!
לא זה לא! קוראים לזה כיף צוות מועצתי... קצת הגיון! נמאס מהט'ניקים של השנה!! הם מעפנים!! חוץ מאמרי הוא הכי חמוד!
C chaosoda New member 10/2/04 #69 מה אתה רוצה היא לא אמרה ת'מילה .... צוות היא אמרה רק יום כיף!!!! ואני חושב שאני הטטניק הכי קול!!, אמרי הוא סתם חיקוי עלוב
מה אתה רוצה היא לא אמרה ת'מילה .... צוות היא אמרה רק יום כיף!!!! ואני חושב שאני הטטניק הכי קול!!, אמרי הוא סתם חיקוי עלוב
Y YaLdoNet 4 EveR New member 10/2/04 #70 חחחחח הו ניר ניר.. הט'טניקים של השנה באמת קצת.. אממ... מעפנים חוץ מבנשלום ומאמרי, הם ממששששששש חמודים!
חחחחח הו ניר ניר.. הט'טניקים של השנה באמת קצת.. אממ... מעפנים חוץ מבנשלום ומאמרי, הם ממששששששש חמודים!
C chaosoda New member 10/2/04 #86 אבא ש'ך יקוקסינל מסריח!!!.. חכה חכה אני מביא עליך 30 פאנקסיטים {זה היה כל כל מצחיק!! (המבין יבין)}