אנשימים..

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין, פשוט רואים מי מפרדסיה ומי מלב שרון (מהתנועה). אני מתערבת שכל מי שהיה בטיול חנוכה האחרון (שאגב, היה פשוט מדהים מבחינה -גם- ויזואלית) יוצא גם לטיול השנתי.. הנגב מדהים! דסי היה נחמד בלילה של הטיול חנוכה.. הא..
זהו יאללה טיול שנתי בלאגניםםםםם!! עוד 15 יום!

FiFi 59

New member
אני לא אצא

שמעי הייתי שנה שעברה בכל הטיולים של התנועה (יאי מורעלות) והשנה חנוכה היה פשוט חרא! (ולא יכולתי לעבור אבל במבט שני שחף דפקה אותי אז הייית עוברת אם עמי היה בכלל נותן לי מה שכמעט בטוח שלא..) ונמאס לי N לי כוח יותר לטיולים בלי מקלחת נורמלית! בלאט אני לא אוכל להתקלח יומיים ואני אתכסה אבק מצחין את יודעת כמה שעות אני הייתי במקלחת אחרי שחזרתי מחנוכה כדי להוריד ת'טינופת?!

HairyPoota

New member
עכשיו גם תגידי שנשברה לך ציפורן

אבא אבל זה רק 100 שקל! אני רוצה את זה את זה את זה וזה ואומרים שלב שרון סנובים עשירים! לכי יא מסורטנת! זה הקטע שכיף בטיול! כולם מסריחים ולאף אחד לא איכפת! קיצר....אם כל הקטע שהטיול לא הגייני...(למרות שאמרו לי שהמקלחות שם ממש טובות!) זה הולך להיות טיול טוב....טיול שנתי עושים רק כיף! במיוחד שערסים נוגעים במוחטה ש'ך!

R a a B

New member
"במיוחד שערסים נוגעים במחוטה ש'ך"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה גדול אם אנחנו מדברים על אותו דבר...

FiFi 59

New member
סתום ת'פה!

קודם כל אף פעם לא שמעת אתי מתלוננת על טיול! וחוץ מזה זה שיקולים שלי ואני עדיין מתלבטת אם לצאת או לא

HairyPoota

New member
תני לי סיבה אחת למה לא לצאת...

כאילו מה?! אתם יודעים שיהיה כיף! אתם יודעים שאתם עם חברים שלכם 3 ימים....מה יכול להיות גרוע?! חוצמיזה שזה טיול בית ספרי אז המסלול יהיה קל....

בצער רב וביגון קודר

אני לא נוסעת לטיול חרמון... האמת שנרשמתי אבל אחורי שהודיעו לי על מבחנים בימי ראשון(ביולוגיה) ושני(ספורט) לא נשארו לי הרבה ברירות. חבל...כ"כ רציתי לנסוע, אני אוהבתתתתתתתתתת שלג
וקור
תהנו לכם בטיול (אם נשארו כאלה)

למעלה