אנשימים..

HollowSHIT

New member
לא בידיוק אותו דבר...

אבל הקשר הוא ישיר בין רוק לטרנסים.. חחח דביל יצאתי באמצע ההרצעה שלו

YaLdoNet 4 EveR

New member
אנלא יוצאת לחרמון בסוף ../images/Emo7.gif

אמא עשה לי רצח אופי כי עשיתי 420 שקל בחשבון לסלקום..
אבל טיול שנתי בלאגניםםםם!! עוד 16 יום! למי שתוהה מדי פעם עוד כמה זמן יש עד הטיול השנתי שידבר איתי, יש לי טבלת ייאוש ביומן..
*בעע*

FiFi 59

New member
לגמריייייי

הייתי שם וזה מקום מעפן עם אוכל לא משהו וזה לישון באוהל זה דיי הספיק לי מחנוכה לשנה שלמה! אני רוצה אכסנייה! בואו נשבות עד שייתנו לנו אכסנייה :)

FiFi 59

New member
תנסה כיתה ד'

הייתי שם בבר מיצווה של בן של חברים של ההורים שלי רכבתי על גמלים היה מקסים אוכל דוחה ועשו ילנו הרצאה על זוחלים ויוצרים עוד יותר דוחים טודע אני לא רוצה לחזור לשם! וניראה לך שהמורות ברבין ישנו באוהל?! הגזמת קצת

פנטילון

New member
מעלה זכרונות על מחאה בכיתה ח'

מורות מטונפות דפקו ת'טיול אין לי כוח לכתוב את הכל עכשיו

FiFi 59

New member
הבנתי..זה לא בא בתור שאלה...

נו זה החסור טאקט הנפלא שלי :)

ofrikit

New member
מה????

אני גם הייתי שם,זה אחלה מקום! למה אתם מתבכיינים תמיד אם אין לכם מיטה ואוכל משובח? זה מקום מדהים (המדבר). אז מבחינת מיקום יהיה סבבה מבחינת דברים אחרי המ \=

FiFi 59

New member
הספיק לי חנוכה..

והשנה יצאתי מחנוכה דיי מבואסת כי ציפיתי למשהו ענק קיצר לא משהו שם..

HairyPoota

New member
אני ממש איתך!!

טיול במדבר זה הדבר. לא כל מה שיפה ופורח וצבעוני זה תמיד טוב....לישון בחדר שבעצם כל השכבה בו זה דבר ענקי!!! מזרונים בחושה זה בסט!אני לא מנסה להשפיע עלייכם אבל הולך להיות ממש כיף!...אבל כדאי לבוא כי זה הדבר הכי בן זונה שיש סתם נצל"ש אני לא משנה איפה תשים אותי אני תמיד יעשה כיף אז לא יודע אולי לא כולם כמוני אז איך שת'ם רוצים...אני יוצא!! עוד נצל"ש "הפינה של החברותה" עדיין בשיפוצים

ofrikit

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif

נייירררררררר תגלה לי עריות!!? איפה היית היום החסרת לי מאוד?!

למעלה