אנשימים.... למי יש מסע סוכות השנה? כמה ימים? איפה ישנים? באיזה אזור? תחשיבו את זה לסקר...
Z zvozda4ka New member 20/9/03 #1 אנשימים.... למי יש מסע סוכות השנה? כמה ימים? איפה ישנים? באיזה אזור? תחשיבו את זה לסקר...
Z zvozda4ka New member 20/9/03 #2 שכחתי לרשום את התשובות.... אז מיי תשובות: יש לי מסע סוכות יומיים ישנים בחוף צמח באזור הגולן
I i hate New member 21/9/03 #3 אממ אז ככה... יש יל עם החניכים שלי....... ליומיים..לא זוכרת לאיפה...המדריך שמדריך איתי יודע..
ס סגעהזסגכ New member 21/9/03 #4 מיאו לי אין מסע סוכות, אבל אני הולך לכנס של שלושה ימים. אייקון, אם זה אומר למישהו משהו, ואני משער לעצמי שלא.
מיאו לי אין מסע סוכות, אבל אני הולך לכנס של שלושה ימים. אייקון, אם זה אומר למישהו משהו, ואני משער לעצמי שלא.
Z zvozda4ka New member 21/9/03 #8 מסע סוכות- מסע....כמו מחנה....רק פחות ימים,יש מסלולים ואין דבר כזה יום שנשארים כדי לבנות דברים,כל הסניף יוצא לאותם מסלולים...וזה מתוקצר...נורא...
מסע סוכות- מסע....כמו מחנה....רק פחות ימים,יש מסלולים ואין דבר כזה יום שנשארים כדי לבנות דברים,כל הסניף יוצא לאותם מסלולים...וזה מתוקצר...נורא...