אנשימים!!!!!!

meiritamir

New member
בהצלחהההההההההההההה!

לכוווווווווווווווווווווולם! יהיה בסדר!

meiritamir

New member
איך הלך לכם אנשים?!

עשיתי היוםר רק 2 יחידות מתוך ה-5. הלך בסדר, לא רע אפילו... עשיתי איזה שטות חישוב בוקטורים גאומטריים - המורה אמרה שירדו 2 נקודות בלבד במקסימום, נקווה לטוב. כל השאר נכון אצלי... איך הלך לכם?

CabriA

New member
גועל נפש

עשיתי 3 מתוך 5... היה הכי מגעיל בארץ. פעם ראשונה מזה הרבה שנים דאגו לדחוף טריגונומטריה לאינטגרלים. הייתה בעיה עם נפח! מה לעזאזל זה צריך להיות?! ת'כלס ממש בניתי על בעיות מינימום מקסימום אבל ראיתי את זה נבהלתי... הדימיון לא היה קשה אבל מהלחץ בסוף לא עשיתי אותו.. סדרות, חקירת פונקציה, טריגונומטריה ומטריצות היה קל.. ובבעיות תנועה... ניסיתי 3 פעמים ועדיין לא יצא לי! וכוס אמק זה נראה כ"כ פשוט!! קיצר הלך מגעיל אני כנראה יקבל 60-70 משמע... מועד ב' ב-14.7

black_light

New member
מצויין!!!! :)

בבקשה אל תישנאו אותי על זה! אבל הלך לי טוב, ואני מקווה ל100 גם ב3 וגם ביחידה. :) זה לפחות מה שאני אמורה לקבל לפי השוואת תשובות לאלה של המורה. :)

CabriA

New member
אההה את 4...

אמרו לי שה-3 מ-4 היה הכי הכי שכונה בארץ! הילדים הכי אידיוטים אצלנו הוציאו מעל 90 מינימום. גם הבנתי ש-2 מ-5 הלך ממש קל. רק 3 מ-5 (כמוני) קיבלו בתחת.

Aviad1987

New member
כן זה גם מה שיצא לי :)

לא שעשיתי את הבגרות אבל סתם ניסיתי לפתור את זה שלי רק שנה הבאה

CabriA

New member
כן זה יצא 1.....

אגב החקירה הייתה ממש ממש פשוטה... רק פינקו אותנו במספרים מגעילים אבל חוץ מזה זה היה קל באופן מפתיע.

Aviad1987

New member
גם אני לא האמנתי

אני תלמיד כיתה י', בלי שורש, בלי 2 פרמטרים פשוט סתם פונקצית מנה! אבל תגידו תודה חחח קראתם ששוקלים לבטל את שאלה מספר 6? שכולם אמרו שהייתה מכשילה?

CabriA

New member
לי ספציפית זה לא יותר מדי יעזור....

כי אחרי שראיתי את זה ואת האינטגרל כבר הבנתי שאני לא יקבל יותר מ-90, אז כבר די ויתרתי על המבחן... עשיתי אותו באיזי לא ממש השקעתי.

CabriA

New member
היסטוריה? למי אכפת מהיסטוריה....

עזוב שזה גם עוד שבוע ומשהו... אם כבר אז בפיזיקה

AMORPHIOS

New member
למי איכפת?! אוי ואבוי....

אז זה לא ממש משנה לך מתי ישראל קמה, וקשיי הקליטה שהפכו את המדינה שלנו למה זהיא היום, אה? נו טוב, העיקר שצריכים לדעת את החוקים של ניוטון.

למעלה