אנשימים!!!!

pokegirl

New member
אנשימים!!!!

תראו ציור שציירתי :))) יחסית ישן (תודה שירי [כן?] שהזכירה לי שאני יכולה להעלות לפורום ציורים שלי
)

peace and Mor

New member
וואו!! אהבתי!!

כל הכבוד בובה!! כשרונאית...! באמת אהבתי!! אולי באמת אעלה לפורום גם ציור שציירתי פעם... המממ... גרמת לי לחשוב על זה...!

pokegirl

New member
אז קדימה!

שכולם יעלו פאן ארטס, אם יש להם כמובן! ואגב, אחלה תמונה בכרטיס אישי

peace and Mor

New member
אוקיי... סרקתי

והנה זה... איכות גרועה... תתמודדו... ו... תודה על המחמאה...

אשמה

New member
אני כל כך גאה בך:)

איזה כישרונית נכון? תמשיכי ככה:))))))))) ואני ממש מקווה שעוד אנשים יכניסו ציורים זה דבר מדהים בעיניי... כל הכבוד לך!!!

peace and Mor

New member
יה... תודה תודה...../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

יש לי עוד אחת של שרה... רק ש... האף יצא נ-ו-ר-א-י-!-! יש לי בקטע הזה בעיה עם אפים...

איזה יופי!!! ../images/Emo127.gif ../images/Emo45.gif

כל הכבוד, באמת יפה
!!! אם יש לך עוד ציורים אז תשלחי, ובקשר לאף- אל תדאגי, את לא היחידה שיש לה בעיה עם אפים (ובמיוחד עם אף "מיוחד" כמו של שרה
).

peace and Mor

New member
אוקיי.. אזרתי אומץ לשלוח את השני...

ה"פוזה" של שרה היא מתוך תמונה מכתבה שפורסמה עליה... ואני מרשה לכם לצחוק על האף... אחרי כמה נסיונות התייאשתי ונשארתי עם האף שיצא...

mscooter

New member
למה את מפחיתה מערכך

דבר ראשון רק רציתי להגיד שהציור פצצה, הלוואי שאני ידעתי לצייר ככה, ודבר שני, (לא שאני מבין גדול באומנות) האף בסדר פשוט התאמצת עליו יותר מדיי והוא יצא מובלט, אבל עדיין יפה :)

resputin

New member
אממ... אולי גם אני אסרוק ואשלח..

אבל אני לא מצייר באפי.. אני מצייר... דברים אחרים..

resputin

New member
איך אפשר לסרוק משהו..

..בלי שהמשקל שלו יגיע למימדי ענק? סרקתי תמונה וקיווצתי אותה ל .bmp זה עדיין יותא לי 24.8 מגה..

resputin

New member
כשהטמטום חוגג...

ובבקשה, תתעלמו מהפסים העבים הצהובים, מקומם לא שם, הסורק שלי לא משהו..

Gilmore Fanatic

New member
מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

אתה ממש מוכשר
זה ממש יפה
אהבתי במיוחד את הנמר הראשון

למעלה