אנשימים..

super meydale

New member
אנשימים..../images/Emo9.gif

יש לי שאלונת. לידיד שלי,ולחברה טובה יש יומולדת בשבועיים הקרובים
, ולי עדיין אין רעיון מספיק טוב מה לעשות להם לכבוד היומולדת...
אני אשמח אם תתנו לי חוויות של ימי הולדת שחברים עשו לכם, או מה אתם הייתם רוצים שיעשו לכם,או בכלל רעיונות תודה רבה!!
-מיידלה-

scarlet moon

New member
המסיבת הפתעה שלי

לי עשו את המסיבת הפתעה הכי מגניב שיש- כי זה היה על נושא שאני אוהבת. כל החברים יודעים כמה אני אוהבת אבירים, נסיכות, כל הקטע הזה של ימי הביניים והאגדות- אז הם הכינו לי מסיבת הפתעה כזאת! חברה שלי הזמינה אותי לבוא אלייה, ובנתיים הם הכינו לי את החדר (ובאמת שלא היה לי מושג!) כמו ארמון, עם מלא נרות ווילונות וכדים (מאד מאד מושקע).... הם התחפשו בבגדים מהתקופה, וכשנכנסתי לחדר הם ממש הפתיעו אותי! הם שלחו אותי לחדר ליד והלבישו אותי בשמלה מלכותית כזאת וכתר (כשאני לגמרי בשוק!) והכניסו אותי לחדר שלי, שהיה ממש ארמון- הם שמו לי שטיח אדום והשתחוו כזה כשעברתי עליו (היה דיי מביך...) וחברה שלי, שמנגנת על חליל צד, ניגנה מנגינה כזאת של ימי הביניים. זה היה ממש מושקע ואני בחיים לא אשכח את המסיבה הזאת.....! לחברה שלי פעם עשינו מסיבת הפתעה בסגנון של "בעל זבוב" (למי שמכיר...)- התחפשנו לילדים על אי בודד וכל מיני כאלה.. זה גם היה נחמד. אבל פחות. ביי ביי, מזל טוב, ובהצלחה! ספרי מה היה בסוף. סקרלט

super meydale

New member
מגניב...../images/Emo3.gif

אני יחשוב על זה... אבל אני חייבת עוד רעיונות

Snapple

New member
אני בהחלט זוכרת אותה...

אני התחפשתי לבן...עצוב... אבל באמת היה מסיבה יפה! כדאי לך גם לנסות לעשות מסיבות בנושאים שהם אוהבים זה יוצא הכי טוב ומקורי!

liatA

New member
אולי....

אפשר לעשות יומהולת מיוחד... אנחנו היינו עושים כל מיני דברים נחמדים... למשל מסיבה עם משקחים כמו לילדים... או שפעם הכנו לחברה משחק טריוויה על החיים שלה.. או חיברנו לחברה חוברת עם שירים שהיא אוהבת והכנו דיסק עם כל השירים.....ושרנו אותם ביחד..

למעלה