אנשימים. תזכורת.

• פותח הנושא noamk
  • פורסם בתאריך

noamk

New member
אנשימים. תזכורת.

טוב. אז שבוע שעבר קפצתי לי לאיידהו. (ריכטר - תודה על התזכורת) מי שעוקב קצת אחרי מה שקרה סופ"ש שעבר בעולם הצניחה, אמור לדעת שהסופ"ש שעבר היה אחד מהקטלניים ביותר. היו למעלה מ-5 הרוגים במקומות שונים, כולל שתי תאונות בייס וטנדם אחד שנפל מחוץ לרתמה במהלך הנפילה החופשית. במקום שאני שהיתי נהרגה שאנון דין, שמי שגולש ב-dz.com יזהה אותה בתור GirlFallDown. אם פעם יצא לכם לפגוש אותה או לקרוא מה שהיא כותבת, הייתי יודעים שהיא אחד מהאנשים המקסימים ביותר והמוכשרים ביותר בקהילתנו הקטנה. הכרתי אותה אישית, ולדאבוני הרב הייתי עד למותה. שורה תחתונה. הרי לכם רענון: צניחה זה דבר מסוכן. גם המזל בלבד יכול להרוג. אל תעשו שטויות ! מצורפות גם כמה תמונות נוף. השמות שמורים במערכת.

noamk

New member
Mr. Bill

גרסת הבייס. (זהו. לא נזהם פה יותר מדי......)

f r e e f a l l

New member
נועם..

תמונות מגניבות, ב3 באוגוסט אני אצלך (בפריס)
אורן

JUMPERSKY

New member
ת'שמע איזה רעיון גאוני

להטיף לכולם על כמה זה ספורט מסוכן ולשים תמונות של ביייס. ממש חכם. למה לא?

Z o o k

New member
ת'שמע רעיון יותר גאוני

להטיף לכולם על כמה הספורט הזה בטוח, ואז לשים תמונות של גופות

Ron Miasnikov

New member
נועם

צר לי שנאלצת להיות עד לתאונה. מניסיון אני יודעת שזו טראומה לא קטנה. מה קרה שם? (אני יודעת שבטח זה כתוב ב DZ.com אבל אני אף פעם לא סומכת על הכתוב שם, בטח לא על ספקולציות..) רון

noamk

New member
שילוב מצער של 3 גורמים.

א. PC מהסס (תקוע ב-burbles). ב. PC מסתבך קלות במרפק. ג. כשהוא משתחרר - פתיחה מאוחרת מדי. האמת שהרבה מאוד אנשים מ dz.com היו נוכחים, והיו גם כמה וכמה מצלמות, אז הדיווחים שם די מדויקים.

holtzy

New member
הע/ארה - הספורט לא מסוכן - האנשימים

כן בהקבלה לחיינו הרגילים - רכב זה לא דבר מסוכן עד שאתה לא שם אנשימים בכיסא הנהג!!!!

freefall 17

New member
נפל מהרתמה, של החיבור עם המדריך.

ואם זה ככה זה באמת עצוב.

just a guy11

New member
מה??

איך בנאדם יכול להחליק מהרתמה ?? חיפשתי על זה והגעתי לאתר של המועדון ולפי מה שנראה המועדון מכובד ולא חאפרי כזה. איך דבר כזה יכול לקרות במועדון מקצועי ??

maybemor

New member
אין קשר לרמה ואיכות המועדון גיא -

כל אדם נניח, בגובה של מטר חמישים ושבע על "קצת" משקל עודף של 105 ק"ג יכול להחליק מהרתמה. (לצערי וע"פ דיווחים זה היה המשקל וגובה ההרוגה בתאונה המצערת אן מקוויליאמס, מה שמשאיר הרבה שאלות ברמת מי ואיך יוכלו לצנוח TandemRide ובעניין הנזק הנרחב שתאונות מהסוג הנ"ל גורמות) בברכת רצועות הדוקות בשמיים כחולים, דודי

noamk

New member
הבהרה קלה.

לדעתי ידועים שני מקרים כאלה בשנים האחרונות. ככה שהסיכויים שדברים כאלה ייקרו הם אפסיים לחלוטין. (סתם בשביל הקוריוז - בארה"ב ישנם 100 מקרי מוות בשנה מפגיעת ברק). יש יותר מקרים של נפילת צנחנים מנוסים מרתמות (בעיקר רתמות שלא מתאימות בגודל או אנשים ששכחו להדק רצועות חזה), מאשר טנדמים. ברשדצקי - מה עם איזה סרט אליפות ראוי?

למעלה