אנשימים שלי...
*זה יצא יותר ארוך ממה שציפיתי..יש הסבר לאורך בסוף..* כרגע חזרתי מהפעולה הראשונה שהדרכתי..
כל הכבוד לי!! חלק מהקורס מדצי"ם שלי (שעוד מעט נגמר...
) זה פעולת ניסיון על כיתות ג´ שהם עדיין לא חניכים באף תנועה.. אז במשך חודשיים עבדנו כדי להכין להם פעולה ובסוף יצא ממש חמוד..עשינו פעולה על סרטים מצויירים..הכנו הכל והיינו בטוחות שתהיה אחלה פעולה ושהילדים יתלהבו מהנושא... אז היום בארבע הגענו לפגוש את הילדים..כל שלושה מדריכים קבלו כיתה..(בכל שכבה יש שתי כיתות..)חיכו חיכו והחניכים לא באו..היינו בטוחות שזהו...אין פעולה...פתאום התחילו לבוא כמה ילדים וכולם היו מהקבוצה שלנו..(חוץ מאחת אבל צרפו אותה אלינו..) התחלנו ללכת למקום של הפעולה וכל הדרך שני ילדים עשו רעש וזרקו אבנים..בסוף אחרי מלא זמן והליכה בחום הגענו עם כל ששת החניכים שלנו למקום של הפעולה עד שהצלחנו להושיב אותם בשקט עברה עוד חצי שעה..ואז ברגע שהם שמעו את הנושא של הפעולה הם התחילו לצעוק שהם לא ילדים קטנים ולא רצו לשתף פעולה..בסוף הצלחנו לשכנע אותם להקשיב לנו..התחלנו לדבר וכל רגע מישהו אחר ברח החוצה..ואת מי שלחו לרוץ אחריהם הילדים המעצבנים..ברור שאותי..כמה רצתי היום..נראה יותר ממה שרצתי כל החיים שלי..ועוד אחרי ילדים שאסור לי להרביץ להם כשאני תופסת אותם.. עשו לי כאב ראש ואין לי קול בגללם הקרציות הקטנות..בדיוק בקטע שהמדריכה שלי נכנסה לראות איך אנחנו מסתדרים הם ישבו בשקט..לא יודעת למה אבל פתאום הם הקשיבו..אחר כך בשיחת סיכום של הפעולה המדריכה אמרה לנו כל הכבוד שלא התיאשנו ורדפנו אחריהם... היה לנו חניך שפתאום הוציא סכין..ילד בכיתה ג´ כולה..אחת שהדריכה איתי כמעט התעלפה..הרכזת לקחה אותו לשיחה ואז אמרו לנו לסיים את הפעולה המושקעת שלנו ואפילו לא הספקנו חצי ממה שתכננו.. אחרי כל הסיוט וכל הקיטורים של הילדים הם עוד אומרים לנו שהיה מזה כיף ושואלים אם תהיה עוד פעולה..תודה לאל שאין סיכוי שאני אדריך אותם שנה הבאה.. אחרי שהם הלכו סוף סוף (ברור שהיינו צריכות ללוות אותם ולחכות איתם) ישבנו כולם ביחד והיה מזה כיף..איזה קטעים היו..לכולם היו חניכים כאלה מוזרים..אבל הקבוצה שלנו הייתה הכי קשה... בקיצר..כתבתי כל כך הרבה כי היה לי כל כך כיף ואני חייבת לספר למישהו ואין לי קול כדי לספר בדרך אחרת...
(אני בטוח אזכר בעוד מלא דברים שקרו..אני אכתוב אחר כך..)
*זה יצא יותר ארוך ממה שציפיתי..יש הסבר לאורך בסוף..* כרגע חזרתי מהפעולה הראשונה שהדרכתי..