אנשימים עוד סקר

לא משו

New member
אנשימים עוד סקר

באיזה דרך היית רוצח את בני גורן? א.סכין ב.חבל ג.חומצה ד.אחר נא לבחור מהר לפני שמוחקים את ההודעה

אני חושבת שפשוט הייתי

נותנת לו לפתור את כל התרגילים שהוא כתב, עד שהוא היה משתגע ופשוט מתאבד...

אני הייתי......./images/Emo6.gif../images/Emo163.gif

נותנת לו מבחן כול יום על מקצוע שהוא לא יודע כלום עליו שירגיש קצת מה התלמידים מרגישים כאשר נותנים להם תרגילים במתמטיקה

*superstar*

New member
למרות שאני לא משתמשת בספרים שלו

מכיתה י בערך אני אלך עלללל............... חומצה!!! רק בשביל לראות אותו סובל:) *דיד*

or 343

New member
../images/Emo6.gif חומצצצההה קטלנית! ../images/Emo6.gif

הייתי רוצה לשפוך עליו באיטיות חומצה, ואז לענות אותו בהצלפות שוט תכופות .

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifענק!!

ואני חייבת להגיד שכבר חשבתי על זה כבר מספר פעמים (בלשון המעטה) בעבר... לגבי התשובה - אני חייבת להסכים עם איילת (באפי המקורית). הכיוון הכללי שלנו צריך להיות כמה שיותר עינויים!

Law Ho

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

קרע אותי השרשור הזה... לפי התנ"ך יש כמה אפשרויות: 1)מידה כנגד מידה: כמו שרשמו - שיפתור את כל התרגלים שהוא כתב... 2) עקרון הארבעה חמישה: שיפתור את כל מה שהוא כתב אבל פי ארבעה וחמישה.. שיפתור את משהו אבירי (רק המורה שלנו מלמדת מהספר הזה?) ואת יואל גבע. היואל גבע הזה הכי חוצפן!!!! יש לו איזה 700 תרגילים בכל נושא ואין לו אפילו הסבר אחד בכל הספר!!!!!! יש לו רק כמה נוסחאות!!! בושה וחרפה!!! ובני גורן עם ההסברים שלו - גם כן הסברים.... 3)עונש קיבוצי: כל מחברי ספרי המתמטיקה צריכים לשלם על מה שבני גורן עשה!!!!! צריך להכין חומצות לכולם!!!! במעבדת כימייה שלנו יש כל כך הרבה חומרים ואפשר להכין חומר נפץ מספיק בשביל לפוצץ את כל הבית ספר!!! אם מישהו רק ישיג לי מפתח...

../images/Emo6.gifגדול!

בהחלט הודעה קורעת ושרשור מבדר במיוחד! ותודה שהזכרת לי כמה נחמד זה לא ללמוד יותר תנ"ך

למעלה