אנשימים, האלפ!

Seto¥Girl®

New member
אנשימים, האלפ!

אממ... אני מצטערת שאני לא כאן יותר, אבל יש לי המון מבחנים ובחנים וטונות שיעורים.... ועכשיו, אנשימים, יש לי עבודה בטכנולוגיה. מה זה קשור עליכם אתם שואלים? טוב, לא הרבה, חוץ מ.... שאפשר לעשות 2 צירי זמן על מה שרוצים ובחרתי לעשות על דיג'ימון ^^^^^^^^^^^!!!! אז...אממ... אני אשמח אם מישהו יביא לי תאריכים של מתי הסדרה יצאה לראשונה ביפן, באה לארהב, לארץ, ומתי יצאו כל העונות והכל^^ אוי זה יהיה כזה מצחיק שהמורה תקרא את זה... אני יכולה למרוח לה את זה על המון המון מצגות פאורפוינט, אחד לכל עונה^^ וגם אני אשמח לתאריכי יציאת הסרטים... דרך אגב, מזל טוב לכל מי שהיה לו יומולדת בזמן האחרון ולא ידעתי על כך!!!!!!!!!!!!!!! ^^;

Ray girl

New member
זה מה שאני יודעת, ואולי זה לא נכון

בארץ זה (העונה הראשונה) יצאה ב2000, ובאמריקה או ביפן (אני לא יודעת), זה יצא בשנת 1999. העונה השניה באה לארץ בשנת 2001 נראה לי השלישית 2002 הרביעית ב2003 אני לא ממש בטוחה בקשר לזה, תשאלי את ליסטה

Digi Lista

New member
...

אני לא בטוחה לגביי זה,תאריכים הם לא הצד החזק שלי... נראה לי שאם גם טלי וגם נייקו אמרו את מה שאני חשבתי(כלומר אם לא היה לי פטור מלחשוב
)אז בטח יש לזה בסיס... מצד שני גם אם זה לא יהיה מדוייק,המורה כמו שאורלי(טוב לראות אותך כאן
)אמרה לא תלך ותבדוק את זה
את מוזמנת להמשיך לשתף(ולשאול)אותנו בעבודה,אני סקרנית לראות איך היא תצא בסוף

liri g

New member
אני חושבת שזה רעיון מצויין

ככה יהיה לך כיף לעשות את העבודה!
ומה שעוד רציתי לומר לך זה שלדעתי איספי את כל המידע שיש לך מבחינת תאריכים, ומה שלא תהיה בטוחה לגביו- תאלתרי. המורה לא תוריד לך ציון אם התאריכים לא יהיו מדוייקים. תהני מהעבודה :) ! (ואני בטוחה שתהני)....

למעלה