אנשימיםםם!!! ממצב?
A Adi McFadden New member 5/5/03 #3 דודית!!!!!!!!!! יש לי מוזה חדשה.. אני רוצה לקנות (?!) חילזון ולקרוא לו חיפחיפ זה הכל בגלל חן חחחחח היא כל הזמן אומרת חיפחיפ מה את אומרת?
דודית!!!!!!!!!! יש לי מוזה חדשה.. אני רוצה לקנות (?!) חילזון ולקרוא לו חיפחיפ זה הכל בגלל חן חחחחח היא כל הזמן אומרת חיפחיפ מה את אומרת?
G GlitterKitten New member 5/5/03 #4 לאאאאאאאאא חיפחיפ!! רע רע רע רע מילה מפגרת! אני מצטערת שאמרתי את זה..עכשיו חן אומרת את זה כלללללללל הזמן
לאאאאאאאאא חיפחיפ!! רע רע רע רע מילה מפגרת! אני מצטערת שאמרתי את זה..עכשיו חן אומרת את זה כלללללללל הזמן
A Adi McFadden New member 5/5/03 #5 חחח גם שנשן שונאת שאני אומרת לה את זה.. אבל זה.. לא יודעת.. חח זה דווקא חמוד לחילזון.. לצב שלי קוראים ג'פרי..לכי תביני
חחח גם שנשן שונאת שאני אומרת לה את זה.. אבל זה.. לא יודעת.. חח זה דווקא חמוד לחילזון.. לצב שלי קוראים ג'פרי..לכי תביני
P Pink Bitch 3 New member 5/5/03 #8 חיפחיפ ../images/Emo5.gif הדבר הכי מפגר ששמעתי החיים שלי!! אני לא יודעת אם אתן צוחקות או יורקות!! בלעעע!! שונאת את זה!!!
חיפחיפ ../images/Emo5.gif הדבר הכי מפגר ששמעתי החיים שלי!! אני לא יודעת אם אתן צוחקות או יורקות!! בלעעע!! שונאת את זה!!!