אנשימיםםםםםםםם../images/Emo70.gif
קודם כל !!! היום!!!! היום!!! אביב מתארח ביצפאן!!!! ערוץ 3 מתישהו בערב!!!! והוא גם שר משהו!!!! אז כדאי לראות!!!! דבר שיייני, אמממ... אשמח מאוד אם תכתבו לי כולכם את המספר איי סי של כל אחד כדי שיהיו לי כולם ברשימה... שלי: 57920151. אז יאאאאלה!!! דבר שלישי... אמממ חחח... שירלי חח... מצטער על הקטע עם ההודעה פשוט אמא צעקה ואבא השתגע ויש לי תינוק קטן בבית (בן שבועיים חח חמוד לאללה
) אז הייתי חייייייבבבבבב לזוז מהמחשב ולא היה לי ממש זמן... אז אני מקווה שנדברה באיי סי אז תתחברי כבר!!!!!!!!!!!!!!!!! זה הכללללל ולסיום ציטוט: "שמשון הגיבור לא היה כזה גיבור! פשוט בתקופה שלו כולם היו חלשים והוא היה רגיל! לכן, אם שמשון הגיבור היה חי כיום היו קוראים לו "שמשון הרגיל" (תנ"ך עם פרשנות שועלי/ היפופוטם/ אל תשאלו). אוהב/שונא/דפוק, תומר זהות שגויה.
קודם כל !!! היום!!!! היום!!! אביב מתארח ביצפאן!!!! ערוץ 3 מתישהו בערב!!!! והוא גם שר משהו!!!! אז כדאי לראות!!!! דבר שיייני, אמממ... אשמח מאוד אם תכתבו לי כולכם את המספר איי סי של כל אחד כדי שיהיו לי כולם ברשימה... שלי: 57920151. אז יאאאאלה!!! דבר שלישי... אמממ חחח... שירלי חח... מצטער על הקטע עם ההודעה פשוט אמא צעקה ואבא השתגע ויש לי תינוק קטן בבית (בן שבועיים חח חמוד לאללה