אנשים

גיא^

New member
אנשים

אנשים שהתחלתי לאהוב ואז הם הלכו למקומות אחרים אנשים שרציתי להכיר באוטובוס, בקולנוע ובשנייה של החלפת מבט כנראה שלא אראה אותם עוד לעולם חיים שלמים שאולי פספסתי בתוך גוף יפה ועיניים חודרות דברים שלא אמרתי הזדמנויות שלא לקחתי גורם לי לחשוב איך החיים שלי היו יכולים להיות אחרים

גיא^

New member
ט

אני פה ואתה שם האם אתה קיים מול מסך מרצד אני לא מפחד והרגשות שלנו לא פחותים אהובי משל אלו המתנהלים בעולם האמיתי השנים שיש לך ברזומה לוקחות את שלי פי 2 ועוד נשארת רזרבה והקול הכבד הגברי שלך מעבר לקו גורם לי תחושה מוזרה של שיחה עם דוד ולא חבר ולא עם הבן אדם שאתמול בלילה גרם לי רק עליו לחלום כנראה שלעולם לא ניפגש בגלל שלא רציתי האם הייתי עוד מספר ברשימה של כיבושים עוד "רקטום רוסי" כמו שאהבת לומר בבוטות שאתה אוהב האם הכל היה מזויף מבחינתך או שבאמת הייתי חשוב לך כמו שהיית לי באותם ימים מה היית בשבילי האם התאהבתי בפנטזיה האם הייתי מתלהב באותה מידה אם לא היית נראה טוב בתמונות ששלחת לי האם אני שטחי כמוך (האם אתה שטחי ?) חידה קבועה שעפה מעל העולם שלי ולעולם לא תעזוב אותי

גיא^

New member
טעם מר

כמה זה משפיל ככה זה מגרה כמה שאתה רוצה את זה לפני ככה יורד לך החשק – מיד אחרי המגע הנעים העיניים שאומרות אני רוצה אותך עכשיו האקט ומה שלפניו ושנייה בלבד אחרי שגמרת היית מעדיף לשכוח שהיית שם או שזה קרה מעולם מנגב את עצמך מכבה את המחשב הולך למטבח וטורף כמו אישה בהריון מדליק את הטלביזיה ומתכרבל מתחת לשמיכה

גיא^

New member
רעב ושובע

רעב לאוכל לסקס למקום הראשון לאהבה למנוחה להרפתקה לכיף חיים לעילוי ואז הבטן כואבת אחרי שטרפת וכבר אין לך לאן ללכת או מה לעשות, כי שבעת תפילה קטנה בלבי למישהו שייתן לי יד ואת ליבו ואהיה כולי רעב אליו בלבד וכך יגמול אותי מהרעב שלי ?

MARMELAD

New member
../images/Emo140.gif

יופי של שירים.... אני מקווה שתישאר איתנו ותתן לנו להכיר את הבחור שמאחורי הכתיבה.. גיא

גיא^

New member
תודה

גיא זה מביך אותי קצת אתה מבין.. אני לא מהאנשים שמספרים על עצמם לכל העולם, ואני די סובל מזה שאנשים קוראים את השירים שלי בערך כמו שאני נהנה מזה אני נשאר כאן בכל מקרה.. מרגיש קצת לא שייך כי אני פחות שלם עם מה שאני מהאנשים שכאן, ובא בעיקר בסופי שבוע כי בשאר הזמן אני בצבא גיא (שזה שם בדוי, אגב)

MARMELAD

New member
גיא יקירי

כולנו כמעט התחלנו כאן נבוכים ולא שייכים. אני כמנהל פורום שלא יודע מה הוא צריך לעשות, החבר´ה כאנשים יותר ופחות בארון, עם יותר ופחות דיעות קדומות, עם בעיות כאלו ואחרות. אני מניח שזה מה שמיוחד כאן. אל תמהר להשפריץ אינפורמציה על עצמך. יש זמן. אני בטוח שכשיגיע הרגע שתרצה לדבר תעשה את זה. אנחנו לא הולכים לשומקום. גיא (באמת)

BlueCat

New member
ממש אהבתי ../images/Emo45.gif

זה יתווסף לרשימת השירים של החברים?

MARMELAD

New member
לא...

הקטגוריה הזו של השירים ירדה מקישורי הפורום לעת עתה... אני מבטיח בשבוע הבא להביא אותה בהפוכה ולהכין משהו הרבה יותר מגניב

לירונר

New member
זה היה שבוע עמוס

קפה
(
) ברוך הבא (אני ממש טוב בכתיבת המשפט הזה) ~
~ ספר ק-צ-ת על עצמך...
~לירו
~

גיא^

New member
הממממ

אני לא יודע ממה להתחיל.. אולי גם אין הרבה כלכך מה לספר אני לא מעניין במיוחד.. וגם דברים אישיים ? בפורום הכללי ? השתגעת ? בשביל זה יש שירים :)

למעלה