אנשים

דורד

New member
אנשים

לי כבר נמאס מכל השאלות האלה למה עזבת ולמה ככה ולמה ככה... לא טוב לי פה בכלל... ואני ממש לא נהנה בבית... צברתי עד היום מספיק כסף ועם הכסף הזה אני פשוט נראה לי אקנה כרטיס טיסה לאנשהו או לא יודע מה אני צריך לברוח מפה אולי אני אשכור דירה איפשהו ואתחבא מכולם אולי אני פשוט אגמור את חיי וזהו נמאס לי כבר מהכול והפעם זה באמת שלום אחרון!

אני אומר תתאבד.

למה אתה בא ומשתף בדברים כאלה חברה קטנים ממך? יש פה מדצים/טרומפים בני 15
חלאס עם כל הבכיינות הזאת "נמאס לי נמאס לי", איך לא ימאס אם אתה כל היום חופר בזה? לך תעשה משהו עם עצמך! פרשת מגרעין עודד? יופי! את אף אחד זה לא צריך לעניין לאן תטוס ואיפה תגור! בייייייייייייייייי

יבח

New member
כן...גמני בעד...

שיתאבד
חוץ מזה..מה הבעיה עם זה שיש פה טרומפים ומדצים בני 15!?

foofi

New member
אוי נו באמת.

מאוד יפה מצידך יודע מה? מאוד בוגר במיוחד, אדם פה מספר שקשה לו, ואני מניחה שהוא לא צוחק, ונורא יפה לנפנף ולצחוק עליו שאין לו מה לעשות בחיים. אז יש פה מדצים וטרומפים, אבל אני לא רואה בתגובה שלך דבר יותר טוב להראות להם ממה שהוא כתב. אם לא מעניין אותך מה הוא כותב, אל תקרא ואל תגיב, אתה לא חייב. ואתה לא חייב להיות כזה מניאק.

justsilly

New member
חבוב..

תשתדל לא לקחת את זה קשה.. בסה"כ זה פורום כאן, ואם כתבת משהו בפורום אז מן הסתם שכל אחד יגיב על זה, ויגיב איך שבא לו... היית צריך לקחת את זה בחשבון. אני בעד שתעשה ניקוי ראש שכזה.. חופשה איפה שהוא או משהו כזה, או אפילו סתם בילוי בים או איזה סרט עם חברים, לא יודעת מה.. מה שאתה אוהב לעשות... [ובלי דיבורים על לגמור את החיים, אפילו לא בצחוק] בהצלחה.. :]

spraizler

New member
אל תעשה את זה

לפעמים קשה אין מה לעשות, אבל אל חשש. עכשיו אחרי הגרעין יש לך זמן לחשוב, עוד מעט צבא ופרק חדש בחיים שלך והכל. ואם זה באמת שינה אותך כמו שאתה אומר אז מעולה, למדת מהחצי שנה הזאת. אני מאחל לך הצלחה ואל תעשה דבר טיפשי. חבל עליך, יש לך פנים יפות. :p

מיכלצי

New member
זה יהיה ממש חבל...

עברת חצי שנה שאני מאמניה שהייתה אדירה ומשמעותית בשבילך, גם אם החלטת לא לסיים לגמרי את השנה הזאת. אני מאמינה שלקחת ממנה הרבה, אז פשוט תשאר עם התחושה הזאת של חוויה מדהימה. תבין שמי שמחליט איך הדברים יהיו ומה תרגיש, הוא בעצם אתה, גם אם זה לא נראה ככה. אם התחושה שלך שיהיה לך יותר כשאתה מרוחק לתקופה מסוימת מאנשים - תעשה את זה. לך איזה שבוע לטיול במדבר לבד. תהנה, תרגע, תחזור ותתמודד. החיים ממשיכים גם אחרי המרוץ הזה, אתה סתם התעייפת ממנו קצת P:

דורד

New member
האחד באפריללללללללללללללללללללללללל

חיכיתי שיהיו מספיק תגובות... חחחח אחת המתיחות הגרועות בחיי...

דורד

New member
חה חה חה

היום עבדתי על סו מאני פיפול!!! דבר ראשון המתיחה הזאת שאנשים לקחו ממש קשה. אח"כ לידידה אחת שלי שאחרי ליל הסדר אני טס לחו"ל עד הגיוס... לידידה אחרת עשיתי את אותה מתיחת פרסומת באורנג'... הפעם טיסה לבולגריה... ולמישהו אחר סיפרתי שאח שלי עשה איתי תחרות באכילת מצה הכי מהר ונתקעה לו המצה והוא עכשיו מאושפז בבי"ח וכולם מאמיניםםםםםםםםם... האחד בפאריל הכי מצחיק שהיה לי היום... השתנתי קוקה קולה מהאף!

justsilly

New member
אני חייבת לציין שעכשיו כשאני קוראת

שזו רק בדיחה- שם המשפחה שלך הולם אותך..

עוף מפה

New member
נגיד אם יש סולם

של גריעות מ1-10 10 זה הכי גרוע. אתה היית מקבל אצלי ככה אמממ 1000000000...

אני לא מאמינה ששכחתי את היום הזה!!!

כל השנה תיכננתי להיסחף ולהחליף את המלח בסוכר! ושחכתי

kedeman

New member
בשביל כזאת מתיחה?

לא צריך את האחד באפריל... זה יכול להיות מצחיק בכל ארוחת שישי (במיוחד בגרעינים...) אבל מומלץ לשים פלפל במלחיה ואז רואים זה מוזר או שלא רואים ומוסיפים ממש הרבה...

למעלה