אנשים גמר חתימה טובה לכולם! וצום קל לצמים! הגיע זמנכם לכפר על כל החטאים, כופרים! לא לחשוב הרבה על
C chen2408 New member 1/10/06 #1 אנשים גמר חתימה טובה לכולם! וצום קל לצמים! הגיע זמנכם לכפר על כל החטאים, כופרים! לא לחשוב הרבה על
א אסי סרחנה בנשמה New member 1/10/06 #6 צום קל!../images/Emo24.gif../images/Emo194.gif כמו שאני מכירה ת'עצמי רק אני אצום וכל החברות שלי יעשנו ישתו יעשו מנגל או פיקניק במיוחד כדי לעצבן את קרן חוחין!
צום קל!../images/Emo24.gif../images/Emo194.gif כמו שאני מכירה ת'עצמי רק אני אצום וכל החברות שלי יעשנו ישתו יעשו מנגל או פיקניק במיוחד כדי לעצבן את קרן חוחין!
א אסי סרחנה בנשמה New member 1/10/06 #11 נכון../images/Emo7.gif../images/Emo194.gif ולפני שנתיים נשברתי בגלל זה מה הם אכלו טים טם ;[[ זונות
I idanri New member 1/10/06 #12 מי שעושה את זה-פשוט נותנים לו מכות יאללה אני מכבה את המחשב מעכשיו. צום קל לכולכם וסליחה ממי שפגעתי בו .
מי שעושה את זה-פשוט נותנים לו מכות יאללה אני מכבה את המחשב מעכשיו. צום קל לכולכם וסליחה ממי שפגעתי בו .
א אסי סרחנה בנשמה New member 2/10/06 #13 חח בסוף הם לא עשו מנגל../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif אבל הן כן אכלו ממתקים ופשיטדה ועישנו לידי איזה נחמדות אבל אני לא נשברתי!
חח בסוף הם לא עשו מנגל../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif אבל הן כן אכלו ממתקים ופשיטדה ועישנו לידי איזה נחמדות אבל אני לא נשברתי!
א אסי סרחנה בנשמה New member 3/10/06 #16 חוחין../images/Emo9.gif תודה!../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif
F Funky Giraffe New member 1/10/06 #7 יאללה הגיע הזמן לקבל שקט סליחה בכל מי שפגעתי בו השנה, שיהיה צום קל רק למי שפגעתי בו כדי שירגיש שההתנצלות שלי שווה משהו... ונסיים בבדיחה לא מצחיקה: מורה: "שיעורים לחופש... תרשמו." תלמיד: "מה שיעורים?! יום כיפור - לא עושים שיעורים!" עידו: "אז תבקש סליחה מהספר"
יאללה הגיע הזמן לקבל שקט סליחה בכל מי שפגעתי בו השנה, שיהיה צום קל רק למי שפגעתי בו כדי שירגיש שההתנצלות שלי שווה משהו... ונסיים בבדיחה לא מצחיקה: מורה: "שיעורים לחופש... תרשמו." תלמיד: "מה שיעורים?! יום כיפור - לא עושים שיעורים!" עידו: "אז תבקש סליחה מהספר"
נ ניר ילוביץ New member 1/10/06 #9 גמר חתימה טובה... אני בכלל לא צם,סתם שטויות. תהנו.. ושיהיה לכם צום קל..
L lioryifrah New member 3/10/06 #17 לא יודע אם אני רוצה שהוא יהיה קשה.. אבל הוא לא אמור להיות קל... אחרת בשביל מה צמים?
א אסי סרחנה בנשמה New member 4/10/06 #18 בשביל חשבון נפש../images/Emo194.gif ונכון הוא אמור להיות קשה בגלל שכיאלו אנחנו מענישים ת'גוף שלנו אבל מספיק אנחנו צמים בלי מים ואוכל אז למה לעשות יורת קשה טובבבבבב חאלס די לחופר >.<
בשביל חשבון נפש../images/Emo194.gif ונכון הוא אמור להיות קשה בגלל שכיאלו אנחנו מענישים ת'גוף שלנו אבל מספיק אנחנו צמים בלי מים ואוכל אז למה לעשות יורת קשה טובבבבבב חאלס די לחופר >.<