אנשים!

MetAlgiRl 4

New member
אנשים!

מה אתם חושבים על גדוד "קרקל".................אני צריכה פרטים וכמה שיותר......האם זה מאתגר..............איך האנשים.........................תכתבו לי ובלי ציניות בבקשה!

Young MC

New member
זה תלוי בך בעיקרון.

אם את רוצה לשרת שלוש שנים, אם את רוצה שירות קרבי, אם בא לך לשמור והרבה (ואם את בחורילה
) אז אין סיבה שלא תלכי לשם... אם זה מאתגר? אני מניח שכן.. סה"כ קרבי זה לא קל ולא לכולן. אם את ממש רוצה את זה וחושבת שתהני שם - לכי על זה ושיהיה בהצלחה איפה שלא תשרתי P:

MetAlgiRl 4

New member
כן אני רוצה קרבי...אני רוצה משהו

מאתגר....................ומה עם מדריכת קליעה.............אני חולת שטח וחולת נשק

Young MC

New member
תשמעי...

לכל תפקיד יהיו את האנשים שיגידו שהוא מעולה ואנשים שיגידו שהוא חרא. הכי חשוב שתדעי מה את רוצה ותהיי בטוחה בזה. P:

אפשר לשאול מה הקטע של ה"בחורילה"..?

כי גם ידידים שלי שבקרבי אמרו לי את קטנה מדי (במבנה גוף) לא מתאים לך קרבי כולן שם בחורילות... מה הקטע..? ברור שיש כאלה שלא... =/

Young MC

New member
כי בכל זאת

צריך חוזק פיזי מסויים. אבל לדעתי חוזק נפשי עולה על חוזק פיזי
שיהיה בהצלחה

זהו שיש לי חוזק פיזי....

הרבה יותר מאשר רוב הבנות שאני מכירה... אבל ממבט ראשון אני נראית קטנה ולא מאיימת כי אני יחסית נמוכה.. וגם יש לי מבנה צר כזה... פשוט ילדה קומפקטית... זה לא אומר שאני לא חזקה.. =/

maore16

New member
עוד שאלה על קרקל אם כבר...

לפי מה שקראתי באתר עולים על מדים אז כתוב שם שלקרקל אפשר להתקבל אם מישהו נמצא על תקן של גרעין נח"ל(זה נכון איך שכתבתי?) וליחידה הזאת ניתן להתקבל בעיקר בנות?כי כתוב שם-מסלול גיוס לבנות אז לא יודע מה לחשוב על זה כבר. לי יש אפשרות להגיע ליחידה זאת למרות שאני לא גרעין נח"ל או כמובן שאני לא בן? תודה רבה על כל עזרה. נ.ב-מקווה שהשאלה לא דפוקה מדי. מאור.

blue lines1

New member
בטח, בלי שום בעיה

אם יש לך פרופיל קרבי (72 ומעלה) אתה יכול אפילו ביום הגיוס לבקש מקצין המיון להיות בקרקל, וסביר מאוד להניח שאתה תגיע לשם.. הביקוש של הבנים שרוצים להגיע לשם אינו גבוה בכלל, ומצד שני יש בגיוסים האחרונים שאיפה של הגדוד שכמה שיותר בנים יגיעו אליו, ולא רק בנות.

Amazing18

New member
אממ..

ממקור מאד מוסמך שמעתי שבנות קרל הו]כות עם הזמן לכלבות שמירה. אז אממ.. אם אתץ מחפשת משו קרבי, רחוק מהבית ולגעת בנשק על היום תהיי מכי"ת או סמבצית. אני רואה את חברות שלי המורעלות שביקשו בבקום הכי קרבי, טוחנות ת'חיים שלהם, 31, 35.. לא רואות בית. אמנם נכון, הן נהינות מההווי כי זה בנים+בנות, וככל שסוגרים יותר- נקשרים יותר לאנשים. אבל אני לא חושבת שהייתי מסוגלת להעביר ת'שירות שלי ככה. מן הסתם שלהלחם לא יקחו אותך, אז לפי דעתי סבצית זה אחד התפקידים..

אם את רוצה קרבי...

יש לך המון אפשרויות את לא חייבת קרקל... יש תותחנים חובלים טייס עוקץ מודיעין שדה מ"גב אב"כ יש אפילו עוד ואני פשוט לא זוכרת, האפשרויות דיי מגוונות....

למעלה