אנשים..

who is this

New member
אנשים..

יומיים לפני הקורסים ואין אף הודעה בפורום.????? המצב בפורום על הפנים.. שימו לב טרוניר הכדורגל שיתקיים בנורדיה יקרא לפיכך "טורניר בית"ר ע"ש הפורום המת של משה"... זה ממש עצוב שאין אף הודעה בפורום כמו מי בא וכו'.. מה קרה כולם במקלטים?? אז הקיצר.. מי בא? לאיזה קורס? איזה ממתקים הוא מביא? ואיזה מעויזים רוצים להשתתף בטורניר.. המנצח מקבל פרס יקר ערך..

MS6

New member
לגבי בית שמש...

24-26 יוצאים, אני מגיע ל3 ימים האחרונים, אני מביא מסטיק... ואני בטוח שהחניכים שלי יקרעו את כולם בכדורגל.

כאילו מענין אותך מי בא ומי לא..

אתה כולה מתלהב מזה שיש לכם שם מחשב עם אינטרנט... חיחי
ו... אני באה, קורס ג' (כאילו אתה לא יודע)
אהה... ואיזה סרטים אתה רוצה שאני יצרוב לך לשם? רק יורוטריפ ורק ידידים או גם קטע מהסרטים, אמריקן פאי ויחצ"ן המסיבות?

בה בה בה...

תתקשר אלי מחר בבוקר תזכיר לי לקנות דיסקים... הם ניגמרו להם כשצרבתי לך את Californication...

MS6

New member
צרבת לו את californiacation../images/Emo2.gif

את הצ'ילי פפרז לא צורבים.. רק קונים!

אני קונה את כולם..

ואז עומר בא אלי ואומר לי "אור אני רוצה שתצרבי לי את הדיסקים שלהם" ואני כמו חברה טובה צורבת לו אותם ואת היהודים ואת כנסיית השכל ואת שייגעצ וכו' וכו'.. וכל זה אחרי שהוא צוחק עלי שעות שאני קונה דיסקים מקוריים
הממ..וצרבתי לו גם את סטדיום ואת bssm

את ביי דה וואי היה לי..

ולקחתי אותו פעם איתי לנתניה ומאז נעלמו עקבותיו
מאז אני צורבת לעצמי את כל הדיסקים שלהם ולוקחת לטיולים את הצרובים

MS6

New member
one hot minute זה דיסק טוב..

יש שם את my friends שזה שיר ענק.

אם אתה אומר שהוא טוב..

אז אני אקנה גם אותו חח... תביא אותו לקורסים.. אני מביאה מערכת ואת שאר הדיסקים שלהם שיש לי

MS6

New member
אמממ הצעה...

אולי תעשו את הטורניר יומיים והמשחקים המכריעים יהיו בראשון ככה שאני גם אוכל להשתתף?! הרי תחשוב על זה... נניח 8 מעו"זים ישתתפו? אולי אפילו יותר.. 12? צריך כמה משחקים טובים...

MS6

New member
יש בעיה אני חושב בזה...

נניח מעו"זים שמוציאים כמות גדולה.. זו בעיה. שקד, בית שמש וברקן יכולים להרכיב כמה קבוצות.. ואפשר ליצור בלגאן עם זה.. אני בעד שתהיה קבוצת סגל, אולי אפילו קבוצת קורסים, כאילו קבוצת סגל מכל קורס. ואם יש מספר גבוה של חניכים ממעו"ז מסוים בקורסים אז שתהיה למעו"ז קבוצה מכל קורס או משהו כזה.

למעלה