אנשים!!!

yamit1990

New member
אנשים!!!

[כיף לראות שהתעניינתם] עוד לא טסתי לגרמניה. מחר אני טסה,ב6:00 בבוקר אני כבר אהיה על המטוס בדרך למינכן. אני לא יודעת מה אני מרגישה,בעיקר מבולבלת ולא מעכלת את העובדה שממחר אני יתחיל חיים אחרים במקום אחר עם אנשים אחרים,ושפה חדשה. מה שבטוח שאני אבכה הרבה..כמו שבכיתי כמעט כל השבוע הזה. הכל כבר ארוז כל הבית ארגזים,אני עכשיו אצל חברה..אז נכנסתי לפורום. יום שישי עשו לי מסיבת הפתעה בבית של חברה אחרת,והיה כיף. אבל עצוב,אבל לא הראתי את זה שאני עצובה,שמחתי והשתדלתי לשמוח בשביל שהחברות והחברים לא יתבאסו גם כן.. אבל היתה אחלה מסיבה והצטלמתי כל כך הרבה..בכלל בשבועיים האחרונים טיילתי די הרבה. הייתי עם המשפחה וטיילנו בגליל ובגולן והצטלמנו..וגם היינו בירושלים. ושם הצטלמתי בכותל. זהו.. מה אני אגיד,מחר בבוקר אני בטח אקום,עצובה ומבואסת,החברים בטח יתקשרו להיפרד. והחברה הכי טובה רוצה לבוא אלי לפני. בכל מקרה,אז מחר אני אנחת במינכן,בבית חדש,ארץ חדשה,אנשים חדשים,שפה חדשה ורק מקווה שיהיה טוב. ואני שמחה שלפחות עכשיו חופש גדול.. כי לא יודעת אם הייתי מסוגלת ישר לנחות וללכת לבית ספר. בכל מקרה,אני מקווה שיתקינו לי בבית מהר את האינטרנט ואת המיקלדת בעברית ואני כבר אכנס לעדכן לא יודעת מתי,אבל מקווה שכמה שיותר מהר! טוב,חפרתי,אז שבוע טוב לכם.

ימית,

למרות שכבר דיברנו אני אגיד לך בכל זאת-המון המון בהצלחה. ואני כ"כ בטוחה שאת הולכת להנות,באמת.זה ברור שתהיי עצובה עכשיו,כולנו היינו קצת עצובים בהתחלה,אבל יהיה טוב. וגרמניה נשמעת ארץ מעניינת,וחוץ מזה את כבר יודעת קצת גרמנית,למדת עם המורה הפרטית,אז אל תתבאסי.
לאב יו

matron

New member
שיהיה בהצלחה../images/Emo13.gif

אל תיבהלי, קחי בקלות את העניין. אם כולם פה שרדו אחרי מעבר גם את יכולה.

eynav br

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה...

יהיה בסדר אל תדאגי... יש לכם שם כבר בית והכל? או שאתם נוחתים לבית מלון ואחר"כ תחפשו בית? אני יודעת שזאת שאלה מפגרת אבל ככה הרבה אנשים עשו... ושתהיה טיסה נעימה!!

shanikee

New member
בהצלחה!! ../images/Emo13.gif

אני מקווה שיהייה לך שם כיף, בכל זאת עם כל הביאוס יהייה לך נחמד, אני בטוחה. נסיעה טוב [:

michelle2113

New member
המון המון הצלחה

שתתאקלמי כמה שיותר מהר... בטח חם עכשיו ויש הרבה בלאגן בגלל המונדיאל אבל עוד מעט עוד קצת והכל ירגע... ושנה חדשה..הכל יסתדר... רק תחייכי!
*ו... אני באמת מקנאה בך...:)*

בהצלחה

רק שתדעי שעוד מעט את כבר תחכי לבית ספר... לפחות ככה זה היה אצלי, חופש בעיר שאת לא מכירה בה אף אחד יכול להיות די מדכא.... שיט, יצאתי פסימי... לא חשוב, אל תקשיבי לי.... אני פשוט בhigh מטורף מהארץ ולא כל כך מתגעגע לחו"ל, ככה שאולי אני לא הכי אוביקטיבי כרגע.... תעשי חיים!

למעלה