אנשים!!!!!!!!!!!!!!!

Eilleen

New member
אנשים!!!!!!!!!!!!!!!

1. יום רביעי ואני בבית כולי אבל ממש כולי מגניבה בכלל...! 2. אתם ל--------א מאמינים! אז ככה...לפני יומיים אני נכנסת למשרד של המחשוב.....ואז אניש ומעת ברדיו שיר מוכר שמתנגן... That don't impress me much :) אמרתי לבחורה שהיתה שם - נטעלי שבמקרה גם ישנה איתי בחדר (אבל זה לא מעניין אתכם אז אני אמנע מכאלה הערות
) שתגביר....והתחלתי לספר לה על מחלת הנפש הקטנה שלי שנקראת שאניה טוויין... בכל אופן! היא בתמימותתתתת(!!!!) אומרת לי: "היא קרובת משפחה או משהו של אוריה....." אההההמממ נטעלי - אני לא יודעת מה איתך! אבל כזה דבר לא מספרים בכזה טון....זה בכלל לא By the way נשמתיייי לא יכולתי לנשום איזה 15 שניות שלמות ואז רצתי בכל הבסיס וחיפשתי את המפקד אוריה - שכמובן לא הצלחתי למצוא מה שכן...קיבלתי התמוטטות עצבים מהמתח... בכל אופן!!! מצאתי אותו אתמול בבוקר וחקרתי אותו כמה שהנימוסים הטובים שלי הרשו לי לחקור מפקד שלי.... אז אם הבנתי נכון בת דודה של אבא שלו היא אשתו של דוד של שאניה שזה מטורף מטורף מטורף אתם לא חושבים?!?!?! אני חושבת שכן זה מטורף בכל כך הרבה רמות.... קיצור הוא לא פגש אותה אבל אם הוא יטוס לקנדה הם בטוח יפגשו ו...אני שולטת! מטורף....לא?!?!?!?

Eilleen

New member
עכשיו ילדים אתם תספרו כמה פעמים

אמרתי את המילה "מטורף" בהודעה הזאת ומי שינחש נכונה ראשון יזכה בפרס הנכסף - שבוע איתי ועם אוריה ברמת הגולן! יאי!!

Eilleen

New member
לבוא לרמת הגולן ולהתחתן עם אוריה..?

אתה יותר ממוזמן!

למעלה