אחרי הטסט...
א. תודה רבה רבה לכולכם על העצות! ב. וכך היה בטסט: הייתי שנייה, לפני היה מישהו שנהג טוב, לא היו איתו שום תקריות. אחריו אני נהגתי... התחלתי דווקא די טוב. לא חששתי להעביר הילוכים כשהיה צורך, בכבישים בין עירוניים השתלבתי יפה ולא היו שום בעיות, בתוך העיר גם היה טוב, הפניות היו חלקות, הסתכלתי במראות תמיד, התייחסתי לכל התמרורים, עשיתי חניה ברוורס טובה, אבל...בכל הטסט היו שתי בעיות: - באחד הרחובות בתוך העיר נתקעתי אחרי מסחרית שנסעה על לא יותר מ35 קמ"ש, לא יכלתי לעקוף אותה כי כל רגע באה מכונית מהנתיב השני (זה היה רחוב דו סטרי) ולא רציתי להסתכן ולחטוף בלם. בקיצור, הגענו למעגל תנועה ופתאום המסחרית החליטה לעצור על חצי מהנתיב בתוך המעגל. כמובן שהעברתי מיד לראשון וממש זחלתי-עצרתי. הבוחן נגע בהגה וצפר למסחרית ואז היא סתת קצת ואני המשכתי. לא יכלתי לעקוף אותה כי היא חסמה לי חצי מהנתיב במעגל- זה היה מצב שאו שהייתי מתקרבת אליה יותר מדי ואפילו נוגעת בה או שהייתי עולה על המעגל תנועה. -הגענו לרמזור והבוחן אמר "שמאלה", אבל משום מה (כנראה מהלחץ או שאני סתם מטומטמת) אותתתי ימינה, ואז הוא חזר "שמאלה עם איתות לשמאל בבקשה" אז מהר הפכתי את האיתות ועברתי את הרמזור. המורה שלי אמר שאי אפשר לדעת כי זה נחשב ל"קטעים אפורים". מה דעתכם? זה כל כך חמור שתי השגיאות האלה?