אנשים...

ladymadden

New member
אנשים...

יש לי מחר טסט ראשון אחרי הרבה שיעורים, אני די חוששת, לחוצה, היסטרית לקראת מחר- מה עזר לכם להירגע בטסט הראשון? תגידו כל דבר... בבקשה, זה חשוב. תודה לכל העונים.

NiKi†a

New member
אני לקחתי רסקיו.

אבל לא עזר לי..עדין נכשלתי בטסט הראשון...לא נראה לי שמשהו היה מרגיע אותי לפני הראשון, חשבתי שאני הולכת למות
בטסט השני הרגשתי יותר בטוחה בעצמי..ועדין לקחתי רסקיו..אבל לא נראה לי שהרסקיו עזר, למרות שהוא כן מרגיע, אלא זה שהייתי מאוד בטוחה בעצמי עזר לי לעבור
בהצלחה, הרבה אנשים נכשלים טסט ראשון, אז אל תתבאסי.

הדסוששש

New member
5 טיפות רסקיו- עוזר לכל דבר

ואני כן עברתי טסט ראשון.. אי עדין מאמינה שזה בזכות הרסקיו חח

aviGODFATHER

New member
בטסט הראשון הייתי ממש ממש לחוץ

ובאמת שקלתי לקחת איזה משהו בטסט השני אבל בסוף לא לקחתי כלום (ותחשבו איזה לחוצים אתם תהיו אם תגלו שזה אותו הטסטר מהראשון...). בסוף איכשהוא עברתי בשני..

ladymadden

New member
אז אולי לא כדאי לי לקחת כלום

ולעבור בראשון...?
ותודה לכם, אנשים טובים שכמוכם!

מצטער לאכזב אותך אני לא לקחתי כלום

בשני הטסטים שלי תחשבי שזה כולה טסט ראשון ושמי שעובר אותו זה מזל. אבל אל תהיי אדישה . איך אומרים? הטובים עוברים שני (ואלה שעוברים שלישי אומרים שהמצויינים עוברים שלישי)

samata

New member
oh realy?

"כולה טסט ראשון ושמי שעובר אותו זה מזל"

100vardit

New member
אמרו לי פעם כאן-לבוא בגישה שזה

כמו החלפה.תשתדלי לנהוג כמו שאת בשיעור-בכיף ,בסבבה. ו...לכי לישון מוקדם-כדאי לבוא עירנים. אה...ויש כל מיני טיפים-לאו דווקא על איך להירגע-במאמרים של הפורום.כדאי לך לקרוא שם. שיהיה לך הרבה הרבה הצלחה מחר

ChilD SouL

New member
אמא'שך זונה../images/Emo70.gif

אמרתי שלהוציא את כל האגרסיות שיעור לפני.

ladymadden

New member
אחרי הטסט...

א. תודה רבה רבה לכולכם על העצות! ב. וכך היה בטסט: הייתי שנייה, לפני היה מישהו שנהג טוב, לא היו איתו שום תקריות. אחריו אני נהגתי... התחלתי דווקא די טוב. לא חששתי להעביר הילוכים כשהיה צורך, בכבישים בין עירוניים השתלבתי יפה ולא היו שום בעיות, בתוך העיר גם היה טוב, הפניות היו חלקות, הסתכלתי במראות תמיד, התייחסתי לכל התמרורים, עשיתי חניה ברוורס טובה, אבל...בכל הטסט היו שתי בעיות: - באחד הרחובות בתוך העיר נתקעתי אחרי מסחרית שנסעה על לא יותר מ35 קמ"ש, לא יכלתי לעקוף אותה כי כל רגע באה מכונית מהנתיב השני (זה היה רחוב דו סטרי) ולא רציתי להסתכן ולחטוף בלם. בקיצור, הגענו למעגל תנועה ופתאום המסחרית החליטה לעצור על חצי מהנתיב בתוך המעגל. כמובן שהעברתי מיד לראשון וממש זחלתי-עצרתי. הבוחן נגע בהגה וצפר למסחרית ואז היא סתת קצת ואני המשכתי. לא יכלתי לעקוף אותה כי היא חסמה לי חצי מהנתיב במעגל- זה היה מצב שאו שהייתי מתקרבת אליה יותר מדי ואפילו נוגעת בה או שהייתי עולה על המעגל תנועה. -הגענו לרמזור והבוחן אמר "שמאלה", אבל משום מה (כנראה מהלחץ או שאני סתם מטומטמת) אותתתי ימינה, ואז הוא חזר "שמאלה עם איתות לשמאל בבקשה" אז מהר הפכתי את האיתות ועברתי את הרמזור. המורה שלי אמר שאי אפשר לדעת כי זה נחשב ל"קטעים אפורים". מה דעתכם? זה כל כך חמור שתי השגיאות האלה?

aviGODFATHER

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מה שכתבתי: הסיכוי שתיכשלי על הטעות השנייה שווה בערך לסיכוי שמרגול תוציא אלבום באנגלית. טסטר יכול להבין שזה נובע מבלבול\לחץ או שפשוט לא שמעת אותו טוב. לטסטר שמכשיל על דבר כזה מגיע להיצלב (ברצינות). בקשר לטעות הראשונה - לא הבנתי אם הטסטר נגע בהגה כדי לצפור או שהוא גם הסית את הרכב כי עמדת להתנגש במשהו. בכללי - יש לך סיכוי לא רע בכלל, במיוחד שגם את רוב הדרך עברת בלי טעויות (כמובן שיכול להיות שעשית טעות בלי לשים לב והטסטר לא העיר)

ladymadden

New member
טוב, ככה-

בקשר לתקרית עם המעגל תנועה: המצב היה שלא היה לי מקום לעבור מבלי להתנגש במישהו (או לשרוט את המסחרית או לעלות על המעגל תנועה, או שניהם אם הייתי מנסה...), בגלל זה איך שראיתי שהמסחרית עצרה מיד העברתי לראשון וגלשתי עד כדי עצירה, לא הייתי קרובה אליה מדי וגם לא מדי כדי לעלות על המעגל. בקטע הזה הוא הסית את ההגה טיפה לכיוון שלי ואז צפר למסחרית, היא זזה ואז הייתה לי אפשרות לעבור בצורה חלקה. בכל מקרה לשאלתך, לא עמדתי להתנגש באף אחד משני הגורמים שהיו מולי, אבל ידעתי שיש לי אפשרות כזאת, ובגלל זה העדפתי לעצור ולהימנע מלעלות על המעגל או להתנגש במסחרית שמלפני. בשאר הדברים הלך לי די טוב! הייתה השתלבות בינעירונית כשמלפני הייתה משאית ובנתיב השמאלי הייתה די הרבה תנועה, אז לקחתי החלטה שלא לנסות לעקוף אותה כי הייתי מתנגשת באף של אחת המכוניות בשמאל. אמנם נסעתי על לא יותר מ70 אחריה, אבל זה היה פחות מסובך מלעקוף. נקווה לטוב...:]

samata

New member
כמו שהמורה שלך אמר

זה מאוד גבולי...יכול להיות שבטופס של המבחן הוא יכתוב סיבה שבגללה הוא הסית את ההגה ולדעתו הגיע לך להיכשל עליה. אם הוא לא יעשה כך, אז מהתיאור שנתת למהלך הטסט את יכולה להיות אופטימית. לא ציינת פה שום דבר שמצדיק הכשלה מלבד הנגיעה בהגה (שמהתיאור זה נשמע גבולי), וכמו שאבי כתב יפה מאוד למעלה: אם היא יכשיל אותך על הקטע של האיתות אז מגיע לו להיצלב. בהצלחה :)

ladymadden

New member
בסוף לא עברתי...

הבוחן טוען שהסתת ההגה הייתה בגלל שלדעתו היה סיכון שהייתי מתקרבת למסחרית שהייתה לפני במעגל יותר מדי קרוב...
מילות עידוד..? מישהו...?

למעלה