אנשים!!!!

אנשים!!!!

יש לי כבר כחצי שנה את הספר ארבע ההסכמות הספר המלווה ועדיין לא סיימתי אותו!!!! וזאת כי יש תקופות שאני קורא אותו ממש ואז אני חוזר אחורה וקורא שוב... או שאני מנסה לקרוא ואני לא מצליח להוריד סטנדרטים ואני אומר לעצמי עידו אתה לא מספיק מרוכז ובלה בלה... או שאני אומר לעצמי עידו אין לך מספיק זמן... מה שווה חמש דקות?!?! סעמק!!!! כל המחשבות הללו וכל הדברים האלו מנעו ממני לסיים את הספר!!! די עם התירוצים!!!! אני ממחר כל יום קורא חצי שעה מהספר על מנת לגמור אותו! ואני אגמור אותו! ואני אקרא אותו אפילו עוד כמה פעמים! ממחר כל יום חצי שעה, מאיפה שהפסקתי בספר שזה לא עוד הרבה... בכל מקרה אני אדווח כאן כל יום! בהצלחה לי!!!!

עידו אתה אמיץ../images/Emo24.gif....

אהבתי את הפתיחות וההעזה וזה עבורך בתוך כל אחד מאיתנו נמצא אדם אמיץ "האמיצים לוקחים סיכונים הם חוששים כמו כל אחד אחר אך לא מאפשרים לפחד להשתלט עליהם האמיצים לא מתייאשים כשהחיים נעשים קשים, הם מחכים בסבלנות עד שהמצב משתפר האמיצים הם אנשים גמישים הם מבינים שיש בדרך כלל יותר מדרך אחת ומוכנים לנסות את כולן האמיצים יודעים שהם אינם מושלמים הם מודעים לחולשותיהם בשעה שהם מפיקים את המרב מיכולתם אמיצים נופלים לעיתים אך שבים וקמים הם מסרבים לתת לכישלון למנוע מהם לטפס שנית אמיצים לא מאשימים את הגורל האחריות לכישלונם ואף לא מייחסים למזל את הצלחתם הם נוטלים אחריות על חייהם האמיצים חושבים באור חיובי ורואים את הטוב שבכל דבר מהדברים הפשוטים הם יוצרים את המיוחד אמיצים מאמינים בנתיב בו בחרו גם אם קשה הדרך וגם כאשר לא רואים את סופה הם יודעים כי ערכה של כל מטרה נמדד על פי האומץ הנדרש כדי להשיגה "נאנסי"

תודה רבה לך! :)../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

הלוואי והייתי אמיץ כמו כאן! :) אבל אני אף פעם לא אוותר מלנסות להיות אמיץ... תודה רבה לך! אוהב, עידו

דיווח 23.01.06

לא קראתי היום...! בכל מקרה לא מוותרים! מחר אני אקרא מינימום 15 דקות... העיקר לקרוא... בהצלחה!

idots

New member
לא קראתי ביומיים האחרונים!

חחח בסוף יהיה מצב שאני אדווח כאן רק על מקרים שלא קראתי :) בכל מקרה אני חייב להוריד סטנדרטים... אפילו 5 דקות קריאה זה יהיה בסדר... זהו 5 דקות קריאה מעכשיו...

למעלה