אנשים!

אנשים!

לא הבנתי מה זה בידיוק נוער מר"צ? מה עושים שם? יש לי נוער מר"צ בישוב(רעות) אבל אף פעם לא היצתרפתי נ.ב הבנתי שהיתה הנחה לרוק ואהבה בניצנים לאנשי נוער מר"צ אז מי היה שם? איך היה?

נוער מרצ היא תנועה אשר...

מחלקת הנחות לפסטיבל ניצנים... לא!!
ובכן, נוער מרצ היא ארגון נוער פוליטי, אשר נתמך כלכלית ע"י מפלגת מרצ, אך מהווה תנועה אוטונומית בעלת דעות עצמאיות אשר מוחלטות באמצעות הגופים שבה. מכייוון שאתה גר ברעות - הצטרפות תהיה עבורך קלה בהרבה, מכייוון שקיים סניף נוער מרצ במודיעין, ופעילים בו רבים מתושבי רעות. עיקר פעילותה של נוער מרצ כרגע הוא בתחום המדיני - אנחנו יוצאים לשטח לחלק מנשרים ודבקיות (פליירים וסטיקרים) ולדבר עם הציבור בנסיון להטות את דעת הקהל בעם מהאמוציונליות לרציונליות. מלבד זאת, התנועה עוסקת בנושאים אחרים כגון איכות הסביבה, זכויות אדם, פער חברתי, דת ומדינה ועוד... כדאי לבוא להתרשם ולראות מה הלאה... סניף מודיעין - לטיפולכם.

^Meri^

New member
חבל ששכחת לציין...

את הפעולות הבאמת מענינות ומעשירות שאנחנו עוברים... אני באמת מרגישה שנוער מרצ מעשיר אותי...:)) הייתי חייבת להוסיף תגובה...:)

א.א.אפל

New member
שווה לנסות...

אני מרעות, ולמרות שאין לי כיוון מי אתה בדיוק אני חושב שאנחנו מכירים כי בכל זאת אתה שמעת על נוער מרצ (איך שמעת? ממי? מתי?) ואפילו ידעת שיש לנו הנחה לניצנים... אני אוריה אורן אגב.. מ-י´ צור קשר אם ברצונך להצטרף... או לכל סיבה אחרת- איסיקיו 75120872

Leee

New member
יופי..אביבניקית באה להאיר את הפורום

מזל שאת מדברת לעניין.. מר"צ זו מפלגה, נוער מר"צ זו התנועה של המפלגה (מתכון מוכר) אני מניחה שאנשים שמצטרפים לנוער מר"צ מצטרפים בגלל אידאולוגיה מסויימת ולא בשביל ההנחה לניצנים, שהיה פצצות, אם את כבר שואלת (וקיבלתי כרטיס חינם בלי להיות בנוער מר"צ)

א.א.אפל

New member
טעות!

מרצ היא מפלגה נוער מרצ היא התנועה שממומנת בחלקה ע"י המפלגה לא "התנועה של המפלגה" בכל אופן... נוער מרצ היא לא תנועה שנמצאת באותה מכונית, אוטובוס יותר נכון, של מרצ אל המטרות המשותפות והנעלות, אלא מכונית קטנה שממומנת ע"י מרצ, נוסעת בערך באותו הכביש, וקוראת לה לחזור אל הכביש כאשר היא לדעתנו סוטה ממנו.

למעלה