אנשים!

הדריו

New member
אנשים!

תראו, ראיתי ב"מה יהיה בפרק הבא" את העניין שרוני הבן זוג של ענת לא ידוע מה לעשות אז הוא אומר לאיזה נהד לעקוב אחרי האחרים... בתור מישהי שבעבר חוותה תקופות של איחולי הצלחה לאבי וג'ולי, אין לי כל כך מה לדבר על מזימות ודרכים קצת "שונות" בוא נגדיר את זה ככה, לבצע משימות... אבל מה אני אעשה שזה דווקא כן מציק... אני אל מבינה את הקטע של הזוג הזה. הם כל הזמן באים בטענות ששום זוג לא מדבר איתם ובלה בלה בלה... אבל לא זכור לי שהם טרחו אי פעם להתחבר עם מישהו... ברגע שהם חזרו מהמשטרה וגרמו להדחתם של אורן וקרן שעמדה בסימן שאלה.. הם באו די בקטע של "דפקנו את כולם" "כולם ציפו שלא נחזור" וכו"... מה דעתכם?

בדיוק!

קודם הם אומרים "אניחנו יכולים לעשות לבד, אנחנו לא צריכים שותפם" ואז מתלוננים שלא מדברים איתם! ומשום מה זה הפריע להם שמיקי ויהודית עזרו למאיה ושרון ולהם לא (מעניין למה) ואז עוד היו להם טענות שהם באים למטוס ואומרים להם שלום! וראיתם איך הוא מדבר אליה?? איזה אנשים!! בהתחלה שנאתי את מאיה ושרון ועכשיו אני הרבה פחות שונאת אותם ובמקומם אני שונאת את רוני וענת! באממת אין להם כלום!

הדריו

New member
!!!

את צודקת! הוא מדבר אליה בגסות והם לא מתנהגים יפה... הם בחרו לא להתיידד עם אף אחד... ואני לא מבינה ת'קטע הזה... מיקי ויהודית רצו לעזור למאיה ושרון ולא להם... אז מה הם עושים ריגשי מכל דבר...

hellgirl1

New member
מה שנכון נכון!!../images/Emo45.gif

הוא מדבר אליה מגעיל וגם בלשון זכר, הם לא רוצים עזרה ואז נעלבים שלא נותנים להם עזרה והם גם מאוד מאוד מוזרים, מה זה היה הקטע הזה בשדה התעופה? וכמובן שאי אפשר להתעלם מהסיפור היכרות שלהם
, שלא ממש עוזר להם לקבל אהדה מהצופים!

הדריו

New member
חחחח

כן, אה? הוא היה הבעל של דודה שלה חוחחחחחחחחח הוא בטח היה בברית שלה חח

נכון,חחחח

הם מדברים כאילו ענת היא בן "אבל אני לא מפריע לך.." WTF מה הבעיות שלהם? וגם הוא היה הבעל של דודה שלה...יאקקק! ומה זה השטויות האלה שהיא התחילה לגייס לעצמה כסף...

noa8bar

New member
נכון

בהתחלה שראיתי שהוא מדבר אליה בלשון זכר הייתי מה זה בשוק.. יעני.. יש לו נטיות מניות או מה!? וגמני הזדעזתי מהסיפור שלהם.. הם כאלו אנשים דוחיםםםםםםםםםםם!! זה תחרות אישית.. חחע אנשים פתטים.. =\

למעלה